ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Διαμάντι» από τη Βενεζουέλα δοκιμάζει ο Παναθηναϊκός

«Διαμάντι» από τη Βενεζουέλα δοκιμάζει ο Παναθηναϊκός κατόπιν εισήγησης του Χουάν Ραμόν Ρότσα.

«Διαμάντι»  από τη Βενεζουέλα δοκιμάζει ο Παναθηναϊκός

Μία… εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή φέρεται να βρίσκεται στα «χέρια» των «πρασίνων», μετά και από εισήγηση του  Χουά Ραμόν Ρότσα. Συγκεκριμένα, Ο  επικεφαλής του δικτύου σκάουτινγκ παικτών στην Λατινική Αμερική έχει φέρει στο Κορωπί εδώ και μέρες τον Ρόναλντ Μάκιντος Ρόχας.

Πρόκειται για 17χρονο επιθετικό από τη Βενεζουέλα, ο οποίος αγωνίζεται στις ομάδες υποδομών της Ατλέτικο Βενεζουέλα. Στα αξιοσημείωτα είναι, πως με τις εμφανίσεις του, έχει καταφέρει να θεωρείται  ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της πατρίδας του, μετρώντας 8 γκολ σε 21 ματς στην πορεία της ομάδας Κ18 έως τα ημιτελικά του εθνικού πρωταθλήματος.

Μάλιστα, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ξεχωρίζει για την ταχύτητα και τη δύναμή του, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι γιος του Νταβίντ Μάκιντος  (σ.σ. 26 φορές διεθνής με τη χώρα του).

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

O νεαρός άσος, έχει  «πιάσει» ήδη δουλειά στο «τριφύλλι», πραγματοποιώντας την Κυριακή(6/9) τη δεύτερη προπόνηση υπό την επίβλεψη του διευθυντή της ακαδημίας Γιάννη Σαμαρά και του κ. Ρότσα.

Οι προπονήσεις του νεαρού παίκτη θα συνεχιστούν στο Κορωπί για μία περίπου εβδομάδα και εφόσον πείσει τους ανθρώπους των «πρασίνων» για τις ικανότητές του θα ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες απόκτησης των δικαιωμάτων του.

*Να σημειωθεί, πως με την ολοκλήρωση της  φιλικής αναμέτρησης των νέων,  το Σάββατο (5/9), o κ.Ρότσα, είχε  μια ολιγόλεπτη συνομιλία με τον υπεύθυνο ακαδημιών,  Γιάννη Σαμαρά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.