ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θεραπεία ο Σάντσεθ, ατομικό ο Βέμερ

Ο Σέρχιο Σάντσεθ στη σημερινή απογευματινή προπόνηση των «πρασίνων», ακολούθησε θεραπεία μαζί με τον Σωτήρη Νίνη, ενώ ο Γενς Βέμερ έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Θεραπεία ο Σάντσεθ, ατομικό ο Βέμερ

Η σημερινή ημέρα του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση, ενώ και αύριο το πρόγραμμα είναι βαρύ.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν την προπόνηση τους με ζέσταμα και συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας και παιχνίδια.

Εκτός από τους Σάντσεθ και Νίνη που ακολούθησαν θεραπεία, αλλά και τον Βέμερ που έκανε ατομικό πρόγραμμα, απουσίασαν ο Λουντ με άδεια και οι διεθνείς Καρέλης, Πράνιτς, Μπεργκ, Χουχούμης και Δώνης που είναι με τις Εθνικές ομάδες.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.479 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το αυριανό πρόγραμμα των «πρασίνων» περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, το πρωί στις 10.00 και το απόγευμα στις 18.00.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.