ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Πράσινος» ο Καρούντζος

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του πολίστα Διονύση Καρούντζου που επιστρέφει στο τριφύλλι μετά από δέκα χρόνια. «Τεράστια η χαρά μου που επέστρεψα», το πρώτο σχόλιο του αθλητή.

«Πράσινος» ο Καρούντζος

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την απόκτηση του Έλληνα περιφερειακού, Διονύση Καρούντζου (ημ. γεν. 26-5-85). 

Σε… γνώριμα λημέρια επιστρέφει ο πρώην πολίστας του Εθνικού, που δέκα χρόνια μετά (τελευταία σεζόν του στο ‘τριφύλλι’ ήταν το 2004-05) θα φορέσει και πάλι το «πράσινο» σκουφάκι! 

Ο 30χρονος περιφερειακός δήλωσε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου: «Είναι τεράστια η χαρά μου και δεν το κρύβω. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να μην θέλει να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για τα αγωνιστικά. Η έλευση του νέου προπονητή αλλάζει πολλά στην ομάδα από πλευράς φιλοσοφίας και τρόπου σκέψης, γιατί δεκαπέντε διαφορετικά μυαλά πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο, όπως σκέφτεται ο προπονητής για την υλοποίηση ενός κοινού στόχου». 

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.222 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο «πράσινος» άσος έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο του «τριφυλλιού»: «Είναι τρομερό να αγωνίζεσαι και να βλέπεις τόσο κόσμο δίπλα σου. Θέλουμε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού κοντά μας. Η διαφορά του κόσμου σε σχέση με άλλες ομάδες φάνηκε και πέρυσι που βοήθησε σημαντικά την ομάδα αλλά και όταν αγωνιζόμουν οχτώ χρόνια στη Βουλιαγμένη ένα club που δεν έχει κόσμο φαίνεται αυτό πάρα πολύ. Θέλουμε το κολυμβητήριο στα Ιλίσια να είναι γεμάτο από κόσμο και να γίνεται «πανικός» πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.