ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βασικός ο Μπεργκ

Με τον Μάρκους Μπεργκ στη βασική της ενδεκάδα θα παραταχθεί η Σουηδία στην αναμέτρηση κόντρα στην Αυστρία.

Βασικός ο Μπεργκ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Σουηδών, Έρικ Χάμρεν τα άκουσε για τα καλά από τους συμπατριώτες του για τη μη χρησιμοποίηση του Μάρκους Μπεργκ στα προηγούμενα ματς και τώρα όπως φαίνεται αλλάζει τακτική.

Έτσι στην κρίσιμη αναμέτρηση για τα προκριματικά του Euro, o Χάμρεν ξεκινάει βασικό τον επιθετικό του «τριφυλλιού, βάζοντας τον στο πλευρό του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς σε διάταξη 4-4-2.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.