ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δέκα μέρες εκτός ο Σάντσεθ

Ο Σέρχιο Σάντσεθ έχει υποστεί τράβηγμα στον δικέφαλο και θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 10 ημέρες, ενώ φυσικά θα χάσει το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη.

Δέκα μέρες εκτός ο Σάντσεθ

Ο Ισπανός αμυντικός δε θα μπορέσει να ενισχύσει έτσι την ομάδα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη, ενώ είναι πιθανό να απουσιάσει και ο Κλωναρίδης, που αποχώρησε με ενοχλήσεις από την σημερινή προπόνηση.

Στα ευχάριστα το γεγονός πως ο Σωτήρης Νίνης προπονήθηκε κανονικά, ενώ παράλληλα οι Λουντ και Βέμερ συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν την πρωινή προπόνηση στο Κορωπί με ζέσταμα και συνέχισαν με πάσες και παιχνίδια.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.718 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και πάλι απουσίαζαν από την προπόνηση οι Καρέλης, Πράνιτς, Μπεργκ, Χουχούμης και Δώνης λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδες.

Για αύριο είχε προγραμματιστεί προπόνηση, η οποίο και ακυρώθηκε, με τους παίκτες του «τριφυλλιού» να παίρνουν μία ημέρα ρεπό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.