ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Προελαύνει με… πράσινο χρώμα η Σερβία (vid)

Η Σερβία έκανε το «τρία στα τρία» στο Eurobasket, απέναντι στην Ισλανδία (93-64), με τους Ραντούλιτσα και Κούζμιτς να πραγματοποιούν άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση στη διοργάνωση.

Προελαύνει με… πράσινο χρώμα η Σερβία (vid)

Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής στο Eurobasket, έχοντας κερδίσει Ισπανία, Γερμανία και Ισλανδία θέτοντας τις βάσεις για την κορυφή του Β΄ ομίλου.

Τα… έσπασαν Ραντούλιτσα-Κούζμιτς

Οι δύο «πράσινοι πύργοι», Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και Όγκνιεν Κούζμιτς πρωτοστάτησαν στην ευρεία νίκη της Σερβίας, έχοντας 13 και 11 πόντους αντίστοιχα. Μάλιστα ο Κούζμιτς είχε το απόλυτο με 4/4 δίποντα και τρία ριμπάουντ, δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Όσον αφορά το ματς, δεν αντέχει… ιδιαίτερης κριτικής, καθώς από την αρχή η ομάδα του «Σάλε», προηγήθηκε (24-16 στο πρώτο δεκάλετο). Η συνέχεια ανάλογη… όλα μέσα από τους Σέρβους, με το ημίχρονο να κλείνει στο 42-32.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.486 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και αν ο Κούζμιτς ήταν αυτός που έκανε… πάρτι στο πρώτο μέρος, ο Ραντούλιτσα, πήρε τα ηνία στο Β΄ μέρος. Χωρίς… κόπο έφτασε στους 13 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 24-16, 42-32, 67-48, 93-64 Σερβία: Τεόντοσιτς 4, Σιμόνοβιτς 3 (1), Κούζμιτς 11 (4/4 2π., 3 ριμπ.), Μπογκντάνοβιτς 9 (2 τρ., 7 ριμπ., 6 ασ.), Μπιέλιτσα 7, Μάρκοβιτς 2, Κάλινιτς 12 (3/3 3π., 5 ασ.), Νέντοβιτς 15 (1), Μιλοσάβλιεβιτς 8, Ραντούλιτσα 13, Έρτσεγκ 3 (1), Μιλουτίνοφ 6 Ισλανδία: Χέρμανσον 6, Κάρασον, Ναθάνελσον, Σιγκούρνταρσον 6, Μπέρινγκσον 8, Στέφανσον 3 (1), Μάγκνουσον 3 (1), Βίγιαλμσον 9, Γκούναρσον 18 (4), Πάλσον 3, Στέιναρσον 2.

Δείτε το βίντεο:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...