ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βάζει από την τσέπη του ο Αλαφούζος

«Πλάτη» στην... ζημιά που προκλήθηκε στα ταμεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξαιτίας των αποκλεισμών σε Champions League και Europa League, αναμένεται να βάλει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Βάζει από την τσέπη του ο Αλαφούζος

Εκτός  του αρχικού της  «σχεδίου» βγήκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς τα χρήματα που είχε προϋπολογίσει για τη νέα χρονιά  δεν… ήρθαν και έτσι ο Γιάννης Αλαφούζος καλείται να καλύψει «ζημιά» ύψους 4,5 εκατ. ευρώ.

Κάτι τέτοιο, άλλωστε προέκυψε από το χθεσινό Δ.Σ. του «τριφυλλιού», όπου βασικό θέμα συζήτησης ήταν η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και πως θα καλυφθεί η «ζημιά» που προέκυψε εξαιτίας  των αποκλεισμών από Champions League και Europa League.

Έτσι, έχοντας ως πρώτο μέλημα την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου, προκειμένου η χρονιά να κυλήσει χωρίς κανένα πρόβλημα, αποφασίστηκε από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού να αναλάβει ο ίδιος τη λύση του προβλήματος που προέκυψε.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.091 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη», το ποσό που θα μπει στην προσεχή ΑΜΚ δεν ειπώθηκε στο χθεσινό Δ.Σ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...