ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στον εισαγγελέα ο αθλητής του Παναθηναϊκού

Σε συνεχής έρευνες βρίσκεται η Δίωξη Ναρκωτικών, καθώς οι δυο συλληφθέντες φαίνεται να ανήκουν σε ένα ευρύτερο κύκλωμα που διακινεί μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης.

Στον εισαγγελέα ο αθλητής του Παναθηναϊκού

Ακόμη πιο… περίπλοκη αρχίζει να γίνεται η υπόθεση για τη Δίωξη Ναρκωτικών, καθώς οι δύο συλληφθέντες φαίνεται να ανήκουν σε ένα ευρύτερο κύκλωμα που διακινεί μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης τόσο στο λαμπερό χώρο της μόδας, όσο και στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας.

Για την ιστορία, ο άνδρας, ο οποίος κοσμούσε τις περισσότερες πασαρέλες την πρώτη δεκαετία του 2000, βρέθηκε στα «χέρια» της Αρχών, όπου σε συνεργασία και με αμερικάνικες υπηρεσίες (DEA) διαπιστώθηκε ακόμη ένα «χτύπημα» στα κυκλώματα που διακινούν κοκαΐνη στη χώρα μας.

Έτσι, οι ελληνικές αρχές σε συνδυασμό και με τις πληροφορίες των Αμερικανών συναδέλφων τους έκαναν έφοδο 27 κιλά από το ναρκωτικό των πλουσίων. Οι έρευνες όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς οι δύο κατηγορούμενοι -όπως όλα δείχνουν- ανήκουν σε ένα ευρύτερο κύκλωμα που διακινεί μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.075 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Να θυμίσουμε, πως το Σάββατο οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα.

Την υπόθεση έχει αναλάβει ο ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου με το συνεργάτη του Δημήτρη Γκαβέλα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.