ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διεκδικεί θέση ο Ατζαγκούν

Ο Νιγηριανός ίσως προτιμηθεί για την αρχική ενδεκάδα αντί του Πράνιτς ώστε να προσφέρει βοήθειες στο πρεσάρισμα.

Διεκδικεί θέση ο Ατζαγκούν

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει σχεδόν καταλήξει στους δέκα από τους πρώτους έντεκα που θα ξεκινήσουν στο ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Και στο μυαλό του φαίνεται να υπάρχει μόνο το δίλημμα Ατζαγκούν ή Πράνιτς.

Ο Κροάτης απουσίασε τις τελευταίες μέρες λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική Κροατίας και ίσως αυτό του στερήσει τη θέση του από την ενδεκάδα και προτιμηθεί ο Ατζαγκούν προκειμένου να προσφέρει τρεξίματα στο χώρο της μεσαίας γραμμής και να βοηθήσει στο πρέσινγκ.

Από ‘κει και πέρα, αν ο Νίνης είναι 100% έτοιμος θα ξεκινήσει, διαφορετικά τη θέση του θα πάρει ο Πέτριτς.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 106.633 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ότι αφορά τις άλλες θέσεις, Στιλ, Ζέκα, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Νάνο, Λαγός, Αμπέντ, Μπεργκ και Καρέλης είναι σίγουροι για την ενδεκάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...