ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τρομερές καταγγελίες Σίλντενφελντ: «Θέλετε πέναλτι; Πληρώστε»!

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ καταγγέλει διαιτητές που ζητούσαν λεφτά για να δώσουν πέναλτι(!), σε μια συνέντευξη στο SDNA που θα προκαλέσει πάταγο!

Τρομερές καταγγελίες Σίλντενφελντ: «Θέλετε πέναλτι; Πληρώστε»!

Το ραντεβού με τον πρώην κεντρικό αμυντικό του Παναθηναϊκού δόθηκε στο «Μάξιμιρ» του Ζάγκρεμπ. Ο «Σίφο» όμως, ένιωσε ξανά την… ελληνική αύρα να τον διαπερνά και ξανοίχτηκε όταν ήπιε Freddo σε σημείο της κεντρικής πλατείας της πόλης, που ο ίδιος δεν ήξερε ότι υπάρχει!

Κι όπως συνήθως συμβαίνει όταν αποφασίζει να μιλήσει, ως χαρακτήρας που δεν… πολυμασάει τα λόγια του, η συζήτηση εξελίχθηκε με τρόπο που θα εκπλήξει και τον πιο υποψιασμένο! Και θα προκαλέσει. Πολύ μάλιστα! Είτε διαφωνείτε είτε συμφωνείτε, το βέβαιο είναι ότι θα την απολαύσετε…

Γιατί ο Κροάτης λέει όσα πιστεύει. Χωρίς φιοριτούρες και λόγια καμουφλαρισμένα. Είναι τόσο ωμός που… σοκάρει. Ειδικά όταν μιλάει για διαιτητές που ζητούσαν χρήματα για να δώσουν πέναλτι στον Παναθηναϊκό ή όταν μιλάει με αυτόν τον τρόπο για τον αιώνιο αντίπαλο του τριφυλλιού.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.678 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το SDNA παρουσιάζει το πρώτο μέρος της συνέντευξης. Το δεύτερο μέρος είναι εξίσου καυτό γιατί λέει πράγματα για τον Παναθηναϊκό, που θα προκαλέσουν νέες αντιδράσεις.

Στο πρώτο μέρος λοιπόν, μπορείτε να διαβάσετε τις ενότητες που αφορούν τη διαιτησία, τις συνθήκες του ελληνικού πρωταθλήματος, τον Ολυμπιακό, τους δανεικούς και τα παιχνίδια απέναντι σε ομάδες που… παίζουν σαν να πίνουν καφέ στη Γλυφάδα.

Ο Σίλντενφελντ είναι καταιγιστικός. Και ακόμα περισσότερο σημαντική είναι η βαρύτητα των όσων καταγγέλει, καθώς περιγράφει περιστατικά και διαλόγους που συνέβησαν μέσα στα γήπεδα…

Πάμε λοιπόν, να δούμε πώς διηγείται την εμπειρία του ελληνικού πρωταθλήματος…

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.