ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ομάδα εκτός Αγγλίας «ψάχνει» η Σάντερλαντ για Μαυρία

Στην αναζήτηση ομάδας, προκειμένου να παραχωρήσει ως δανεικό ή ακόμα και με κανονική μεταγραφή τον Χάρη Μαυρία, βρίσκεται η Σάντερλαντ.

Ομάδα εκτός Αγγλίας «ψάχνει» η Σάντερλαντ για Μαυρία

Εκτός… πλάνων συνεχίζει να βρίσκεται ο Χάρης Μαυρίας από τη Σάντερλαντ, με τους ιθύνοντες του αγγλικού συλλόγου να βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδας, ώστε να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού ή και ακόμα με κανονικά μεταγραφή.

Σύμφωνα, με δημοσίευμα της τοπικής «Sunderland Echo», ο Έλληνας εξτρέμ συνεχίζει να μην υπολογίζεται στις «Μαύρες Γάτες» και το πιο επικρατέστερο είναι να δοθεί ως δανεικός στο άμεσο μέλλον ή και με κανονική μεταγραφή, σε ομάδα εκτός Αγγλίας.

Μάλιστα, η εφημερίδα της Βορειοανατολικής Αγγλίας,  έκανε ειδική αναφορά στο… έντονο ενδιαφέρον που είχε δείξει το φετινό καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός για τον Μαυρία,  ώστε να τον  εντάξει πάλι στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, με την συμφωνία όμως να μην… έρχεται.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Να σημειωθεί, πως ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ακόμα και μετά την παραμονή του στη Σάντερλαντ το φετινό καλοκαίρι, μετά τον δανεισμό του στους «πράσινους», δεν έχει καταφέρει  να μπει στα πλάνα του Ντικ Άντβοκαατ, φτάνοντας μάλιστα μόλις έξι συμμετοχές από το 2013.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.