Τι ακριβώς είπε ο Γκόρντον; Αυτά που λίγο πολύ συζητιούνται και κουβεντιάζονται ανεπισήμως και επισήμως, καθ΄ όλη τη διάρκεια της περσινής και όχι μόνο σεζόν, της Σούπερ Λιγκ.

Το ότι οι διαιτητές αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό με εχθρότητα; Αμφιβάλλει κανείς; Οι αριθμοί, καρτών, φάουλ, προστίμων, καταλογισμών πέναλτι, δεν λένε κάτι διαφορετικό. Το γεγονός πως άλλες ομάδες ευνοούνται από όλο αυτό το σύστημα, εξίσου δεν επιδέχεται συζήτησης. Και δεν γίνεται κουβέντα για το αγωνιστικό, καθώς αυτά που είπε ο Κροάτης, μόνο το αγωνιστικό κομμάτι δεν αφορούσαν. Άλλωστε στον Παναθηναϊκό, ειδικά φέτος, οι ευθύνες της ίδια της ομάδας έχουν τεθεί σε πρώτο πλάνο και κανείς δεν ψάχνει δικαιολογίες, για τη μη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Γκόρντον είπε πολλά και «τρομερά» πράγματα. Αυτά που «χρεώνει» ο πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού σε διαιτητές και λοιπούς, μόνο στο… ντούκου δεν πρέπει να περάσουν και ΆΜΕΣΑ πρέπει οι όποιοι υπεύθυνοι και αρμόδιοι να καλέσουν τον «Σίφο», να μιλήσει με ονόματα και διευθύνσεις, που μπορεί όλοι να τις γνωρίζουν, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να τις βγάλει στη «σέντρα», για γνωστούς λόγους…

Ο Γκόρντον μίλησε μέσα από την καρδιά και την ψυχή πολλών (αν όχι όλων» των Παναθηναϊκών), οι οποίοι έχουν βιώσει στο πετσί τους εδώ και χρόνια την αδικία και τον παραλογισμό, αυτού που λέγεται Σούπερ Λιγκ.

Οι «θιασώτες» του «φτιάξε ομάδα να κερδίζεις και τη διαιτησία», περιμένοντας πάντα στη γωνία, άρχισαν τα σχόλια, του τύπου, «γιατί δεν είπε ονόματα», «γιατί είπε ότι δεν θυμάται ακριβώς», κλπ., προσπαθώντας να αποδείξουν πως όλα είναι ρόδινα και ευχάριστα στη Σούπερ Λιγκ, θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση, αν κάποιος εισαγγελέας καλέσει τον Κροάτη προκειμένου να μιλήσεις με… αποδείξεις.

Ανεξαρτήτου του αγωνιστικού κομματιού στον Παναθηναϊκό, η μάχη με το κατεστημένο πρέπει να συνεχιστεί ακόμα πιο δυνατά. Πρέπει όλα να δουν το φως της αλήθειας, ούτως ώστε να ξεμπροστιαστούν όσοι δημιουργούν, επιβάλλουν, επεξεργάζονται και εν τέλει εφαρμόζουν το σύστημα που βολεύει, αυτούς που βολεύει.

Άλλωστε δεν χρειάζεται να πει ο Γκόρντον, ονόματα, αρκεί κανείς να δει αγώνες του Παναθηναϊκού της περσινής και όχι μόνο σεζόν, ούτως ώστε να διαπιστώσει την αντιμετώπιση που είχε (έχει) από τους διαιτητές και από το «σύστημα». Το «σύστημα», που σε λίγο καιρό, θα (ξανά) περάσει από τους εισαγγελείς και τις δικαστικές αίθουσες.

Ο Γκόρντον έδωσε την πάσα. Ας ξετυλίξουν το κουβάρι και να φτάσουν στην άκρη του νήματος. Αποκάλυψη τώρα. Είναι ο μοναδικός τρόπος και δρόμος για την αλήθεια, η οποία είναι μία και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου