ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βουγιούκας: «Ξεχωριστή η επιστροφή μου στο ΟΑΚΑ»

Για τη μεταγραφή του στη Ζαλγκίρις, αλλά και για όσα πέτυχε με τη φανέλα του «τριφυλλιού», μίλησε στην «Πράσινη» ο Ιαν Βουγιούκας.

Βουγιούκας: «Ξεχωριστή η επιστροφή μου στο ΟΑΚΑ»

Ο Έλληνας σέντερ παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην επιστροφή του στο ΟΑΚΑ, για το ματς των δύο ομάδων στην Euroleague και επεσήμανε το ματς θα έχει ιδιαιτερότητες για τον ίδιο καθώς με το «τριφύλλι» σ’ αυτό το γήπεδο έχει ζήσει απίστευτες στιγμές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ με τη φανέλα της Ζαλγκίρις: «Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ για εμένα, καθώς σε αυτό το γήπεδο έζησα πάρα πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο, που δεν ξέρω αν θα τις ξαναζήσω στην καριέρα μου και το σίγουρο είναι ότι δεν θα τις ξεχάσω ποτέ».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση του «τριφυλλιού» και το πώς θα παρουσιαστεί τη φετινή σεζόν:

«O Παναθηναϊκός είναι πολύ πιο ενισχυμένος από πέρσι, όπου δεν τα πήγε και τόσο καλά για το όνομά του. Η επιστροφή του Καλάθη είναι αυτή που ξεχωρίζω από τις μεταγραφές που έγιναν φέτος το καλοκαίρι, καθώς τον είχα και συμπαίκτη, όταν αγωνιζόμουν στην ομάδα.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 42.552 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Καλάθης είναι ένας κομβικός παίκτης για την ομάδα, που μαζί με τον Διαμαντίδη, τον Παππά -όταν αυτός επιστρέψει από τον τραυματισμό του- και τους υπόλοιπους γκαρντ που υπάρχουν στο ρόστερ, θα δώσουν άλλο αέρα στον Παναθηναϊκό και θα τον οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων του. Αυτός, πάντως, που μπορεί μελλοντικά να γίνει ο νέος ηγέτης του Παναθηναϊκού, είναι ο Καλάθης, που έχει όλα τα προσόντα για να το πετύχει αυτό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.