4Χ4 η Σερβία με εκπληκτικό Ραντούλιτσα!
Με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα να κάνει πάρτι κάτω από τα καλάθια, η Σερβία υπέταξε την Τουρκία (91-72), έκανε το 4Χ4 στον όμιλό της και πάει φουλ για πρωτιά.

Την αήττητη πορεία της στο Eurobasket συνεχίζει η Σερβία του Σάσα Τζόρτζεβιτς, καθώς νίκησε και την Τουρκία (91-72) και είναι μια ανάσα από την πρωτιά στον όμιλό της.
Η επικράτηση των «πλάβι» ήταν εύκολη, καθώς είχαν σε μεγάλη μέρα τον «πράσινο» Μίροσλαβ Ραντούλιτσα που σκέπαζε τα καλάθια (20 πόντους και 6 ριμπάουντ), αλλά και τον Τεόντοσιτς που πρόσθεσε άλλους 17 έχοντας παράλληλα και 13 ασίστ.
Παράλληλα ο έτερος «πράσινος» Όγκνιεν Κούζμιτς σε 16’30’’ λεπτά συμμετοχής, σημείωσε 6 πόντους έχοντας και ισάριθμα ριμπάουντ.
Τα δεκάλεπτα: 14-30, 35-53, 59-71, 72-91.
ΤΟΥΡΚΙΑ (Αταμάν): Οζμιζρακ, Γκιουλέρ 8(1), Οσμάν 11(1), Χέρσεκ, Ιλιάσοβα 11(1), Ερντέν 14, Μαχμούτογλου 2, Σαβάς 10, Ντίξον 16(2), Κοκσάλ, Αλντεμίρ.
ΣΕΡΒΙΑ (Τζόρτζεβιτς): Τεόντοσιτς 17(3), Σιμόνοβιτς 1, Κούζμιτς 6, Μπογκντάνοβιτς 5, Μπιέλιτσα 8, Μάρκοβιτς 6(2), Κάλινιτς 15(3), Νέντοβιτς 7(1), Μιλοσάβλιεβιτς, Ραντούλιτσα 20, Ερτσεγκ 4, Μιλουτίνοφ 2.
Ακολούθησε το PANATHINAIKOS24 στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Δες όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Panathinaikos24.gr
🎙️Βρες και κάνε subscribe στο Podcast του PANATHINAIKOS24 στο Spotify, στα Apple Podcasts, σε Google Podcasts και στο Castbox