ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Παππάς «σφυρίζει» στη Ν. Σμύρνη

Ο Ανδρέας Παππάς ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρησης της 3ης αγωνιστικής μεταξύ Πανιωνίου και Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη.

Ο Παππάς «σφυρίζει» στη Ν. Σμύρνη

Ο Αθηναίος διαιτητής ορίστηκε να είναι ο «άρχοντας» της αναμέτρησης του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική της Super League.

Βοηθοί του θα είναι οι Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας) και ο Δήμος Αναστόπουλος (Αρκαδίας).

Οι «πράσινοι» κατά την περσινή σεζόν, είχαν αρκετά παράπονα από το συγκεκριμένο διαιτητή και συγκεκριμένα στο ματς κυπέλλου κόντρα στην Ξάνθη στην ακριτική πόλη, καθώς αυτός και οι βοηθοί του με τις ακατανόητες αποφάσεις τους, είχαν στερήσει από το «τριφύλλι» μια νίκη που θα ισοδυναμούσε με μισή πρόκριση.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 16.355 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά, το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής:

Σάββατο 12/9 Βέροια – ΠΑΟΚ: Μιχαήλ Βοσκάκης Ολυμπιακός – Πλατανιάς: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος

Κυριακή 13/9 Παναιτωλικός – Πανθρακικός: Αναστάσιος Παπαπέτρου ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Σταύρος Μάνταλος Καλλονή – Αστέρας Τρίπολης: Αριστείδης Βάτσιος Ατρόμητος – Skoda Ξάνθη: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος Πανιώνιος – Παναθηναϊκός: Ανδρέας Παππάς

Δευτέρα 14/9 Ηρακλής – Λεβαδειακός: Δημήτριος Καραντώνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.