ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν… νιώθει καλά ο Μπέργκ!

Ως... αρρώστια χαρακτήρισε ο Μάρκους Μπεργκ την εκτός έδρας ήττα (4-1) που δέχτηκε η εθνική ομάδα της πατρίδας του από την Αυστρία.

Δεν... νιώθει καλά ο Μπέργκ!

Δεν ξεχνιούνται και τόσο εύκολα τέσσερα γκολ από την Αυστρία, με τον Μάρκους Μπεργκ να… νιώθει «άρρωστος», μετά το κάζο που έπαθε η εθνική Σουηδίας.

«Ήταν άρρωστο. Ξεκινήσαμε όπως ακριβώς θέλαμε, αλλά το 0-2 στο ημίχρονο μας έκανε να αρρωστήσουμε βαριά. Είναι δύσκολο να το αναλύσω» ανέφερε σε δηλώσεις του ο επιθετικός του Παναθηναϊκού και συνέχισε:

«Δεν ξέρω τι συνέβη. Δεχθήκαμε γκολ από πλάγιο το οποίο ξέραμε πριν το ματς ότι αποτελεί όπλο της αντίπαλης ομάδας και έπρεπε να το αντιμετωπίσουμε. Αισθάνομαι βαριά άρρωστος».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.785 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.