Το τελευταίο διάστημα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι… απών! Δεν εμφανίζεται πουθενά. Απέχει, σιωπά και «κρύβεται». Δεν πήγε ούτε καν στην παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων των ερυθρόλευκων. Μια διαδικασία που παραδοσιακά οι Πειραιώτες την «μεταμορφώνουν» σε πανηγύρι, με χειροκροτήματα, προεδρικές μεγαλοπρεπείς παρουσίες και όλα τα συναφή.

Ο Μαρινάκης έδιωξε μέσα σε λίγες ημέρες τους περισσότερους άνδρες ασφαλείας του. Μέσα σε μια νύχτα. Οι φήμες περί απόφασής του για μετακόμισής του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Λονδίνο για μόνιμη εγκατάσταση δίνουν και παίρνουν. Ηδη, βρίσκονται εκεί εδώ και καιρό άνθρωποι της οικογένειάς του.

Είναι μια τακτική που εφαρμόζεται από ορισμένους που έχουν ανοικτές δικαστικές υποθέσεις.  Να φεύγουν και να επιστρέφουν έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα. Η ουσία είναι ότι ο πρόεδρος του ΟΣΦΠ φοβάται. Δεν έχει τον… αέρα που είχε μέχρι και πέρυσι. Αντιθέτως, έχει απέναντι του πολλές εκκρεμότητες και υποθέσεις, οι οποίες σιγά – σιγά σφίγγουν σαν θηλιά…

Ο Ψυχίατρος

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS