ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ψυχίατρος

Φήμες για «μετανάστευση» Μαρινάκη!

Εντονη η φημολογία ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετακομίζει για το Λονδίνο, εν καιρώ… δικαστικού πολέμου με τις υποθέσεις της εγκληματικής οργάνωσης και όχι μόνο! Αποκαλύπτει ο «Ψυχίατρος».

Φήμες για «μετανάστευση» Μαρινάκη!

Το τελευταίο διάστημα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι… απών! Δεν εμφανίζεται πουθενά. Απέχει, σιωπά και «κρύβεται». Δεν πήγε ούτε καν στην παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων των ερυθρόλευκων. Μια διαδικασία που παραδοσιακά οι Πειραιώτες την «μεταμορφώνουν» σε πανηγύρι, με χειροκροτήματα, προεδρικές μεγαλοπρεπείς παρουσίες και όλα τα συναφή.

Ο Μαρινάκης έδιωξε μέσα σε λίγες ημέρες τους περισσότερους άνδρες ασφαλείας του. Μέσα σε μια νύχτα. Οι φήμες περί απόφασής του για μετακόμισής του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Λονδίνο για μόνιμη εγκατάσταση δίνουν και παίρνουν. Ηδη, βρίσκονται εκεί εδώ και καιρό άνθρωποι της οικογένειάς του.

Είναι μια τακτική που εφαρμόζεται από ορισμένους που έχουν ανοικτές δικαστικές υποθέσεις.  Να φεύγουν και να επιστρέφουν έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα. Η ουσία είναι ότι ο πρόεδρος του ΟΣΦΠ φοβάται. Δεν έχει τον… αέρα που είχε μέχρι και πέρυσι. Αντιθέτως, έχει απέναντι του πολλές εκκρεμότητες και υποθέσεις, οι οποίες σιγά – σιγά σφίγγουν σαν θηλιά…

Ο Ψυχίατρος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ