ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ηθελα να μείνω, αλλά…»

Γκόρντον Σίλντεφελντ στο SDNA, μέρος 2ο! Μετά από Ολυμπιακό, διαιτητές και ελληνικό ποδόσφαιρο, σειρά παίρνουν Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Εσιέν και ...νέες βόμβες!

«Ηθελα να μείνω, αλλά…»

Μετά τις απίστευτες καταγγελίες του Γκόρντον Σίλντεφελντ, που διαβάσατε χθες στο 1ο μέρος της αποκλειστικής συνέντευξής του στον Θανάση Ασπρούλια και προκάλεσαν σειρά αντιδράσεων, σήμερα το SDNA δημοσιεύει το 2ο μέρος, στο οποίο ο Κροάτης αμυντικός αναφέρεται στις προηγούμενες εν Ελλάδι ομάδες του, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, με νέες αποκαλύψεις που θα συζητηθούν!

Ο Γκόρντον Σίλντεφελντ, έχει άποψη. Και του αρέσει να την εκφράζει και να τη λέει όταν κάποιος τον ρωτάει. Ο Παναθηναϊκός ήταν και θα παραμείνει η μεγάλη αγάπη του. Αυτό που δε θα διαβάσετε πουθενά στη συνέντευξη είναι το γεγονός ότι ο Κροάτης αμυντικός δεν ήθελε για κανένα λόγο να φύγει από την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό.

Το αφήνει να εννοηθεί, αλλά δεν το αναφέρει κάπου συγκεκριμένα, διότι όπως αντιλαμβάνεστε είναι πλέον παίκτης της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Στο 2ο μέρος της συνέντευξής του ο Γκόρντον Σίλντεφελντ αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο έφυγε από την αγαπημένη του ομάδα, η οποία του φέρθηκε με έναν παράξενο τρόπο. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον η απάντηση που δίνει για τον Εσιέν και τον Κουτρουμπή και σε γενικές γραμμές ο Σίφο συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε …χθες!

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 8.002 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε την απολαυστική συνέντευξη του Σίλντενφελντ στο sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.