ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ο Μπιέλσα πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της Εθνικής»

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τον πάγκο της Εθνικής, σύμφωνα με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο οποίος τόνισε πως η ΕΠΟ δεν πρέπει να έχει καν… λίστα με προπονητές και να τον αποκτήσει άμεσα.

«Ο Μπιέλσα πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της Εθνικής»

Ο Ρότσα μιλώντας στον «ΣΠΟΡ FM 94,6», στάθηκε στο γεγονός πως η ΕΠΟ τα έκανε… θάλασσα στην επιλογή του Ομοσπονδιακού προπονητή, μετά τον Σάντος, τονίζοντας χαρακτηριστικά, πως ο συμπατριώτης του, Μαρσέλο Μπιέλσα είναι ο καταλληλότερος γι΄ αυτή τη θέση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χουάν Ραμόν Ρόστα στον «ΣΠΟΡ FM 94,6»:

«Εδώ ένας δημοσιογράφος δεν μπορεί να πει λέξεις έτσι που του ήρθαν, κανείς δεν στέκεται στις γνώσεις και την εμπειρία που πρέπει να έχει, χωρίς να χτίζει την καριέρα του σε δημοσιογράφο και μάνατζερ.

Κάτι που ο Ρανιέρι το πλήρωσε πολύ ακριβά την ιστορία με τον μάνατζερ. Χάθηκε ενάμισης χρόνος και με είχε πάρει ο κ. Σαρρής για να μου πει ότι θα συζητήσουν με τον Μαρσέλο Μπιέλσα, ο οποίος με είχε ρωτήσει για την ενδεχόμενη συνεργασία τους.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.091 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όταν ξεκινάς μία συζήτηση με τον Μπιέλσα, πρέπει να την τελειώνεις. Επειδή έχει μία εμπειρία ο Μπιέλσα μου είπε ότι θα με κοροϊδέψουν και τελικά αυτό έγινε. Τότε ο Μπιέλσα θα πήγαινε στη Σαουδική Αραβία για ένα συνέδριο και τότε άρχισαν οι δικαιολογίες, καταλήγοντας στον Ρανιέρι.

Αν έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις μαζί του, πρέπει να το τελειώσει θετικά ή αρνητικά η ΕΠΟ. Θα πιστεύει ότι έτσι είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Την προηγούμενη φορά τον είχαν αφήσει στο περίμενε και ο κ. Σαρρής του ζητούσε να έρθει στη Ρώμη ή τη Μαδρίτη, και ο Μπιέλσα ζητούσε να συναντηθούν στην Αθήνα, πληρώνοντας ο ίδιος τα έξοδα για τα εισιτήρια και ό,τι άλλο αφορά τη διαμονή του.

Ποιος πιστώνεται όμως την επιτυχία της Χιλής. Πέρα από αυτό «καλλιέργησε» το όλο σύστημα στην Ομοσπονδία, αφού είναι της λεπτομέρειας. Για να ξέρετε, το αθλητικό κέντρο της Χιλής φτιάχτηκε χωρίς δαπάνες από την Χιλή, αλλά από σεμινάρια που έκανε ο ίδιος για να μαζευτούν τα χρήματα για αυτό το σκοπό. Αν θέλουμε να αλλάξουμε το αργό ποδόσφαιρο που παίζουμε, πρέπει να φέρουμε στον Μπιέλσα.

Πιστεύω ότι έχουμε το καλύτερο υλικό για το σημερινό ποδόσφαιρο που είχε ποτέ η Ελλάδα. Από χθες που μιλήσαμε βάζω στο μυαλό μου τα ονόματα που παίζουν στο εξωτερικό και στις μεγάλες ομάδες, και πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλό υλικό. Υπάρχουν αυτό το διάστημα επαφές με τον κ. Γκιρτζίκη, αλλά εγώ δεν έχω μιλήσει με τον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Αν θέλουμε να αφήσουμε ένα καλό δείγμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, πρέπει να τελειώνουμε τις συζητήσεις. Ο Μπιέλσα ήταν έτοιμος, αφού δεν είναι θέμα χρημάτων η έλευσή του και πλήρωσαν τον Ρανιέρι που έφερε πίσω πολλά χρόνια την Ελλάδα.

Ο Μπιέλσα είναι πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος και πιστεύει ότι η Ελλάδα του έδωσε τις καλύτερες ημέρες του στην Αθήνα, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Είναι μία μεγάλη ευκαιρία, αν θέλουν, να αλλάξει τη δομή του ελληνικού ποδοσφαίρου και να βάλει ένα πλάνο στο ποδόσφαιρό μας. Αν δεν το θέλουν, καλύτερα να τον πάρουν τηλέφωνο και να του πουν ότι δεν θέλουν. Δεν πρέπει να υπάρχει λίστα στην ΕΠΟ, αυτός πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της Εθνικής».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...