ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ!

Η Σερβία του Σάσα Τζόρτζεβιτς και του «οδοστρωτήρα» Ραντούλιτσα, επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία και της Ιταλίας (101-82), εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση στον όμιλό της.

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ!

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα σταμάτησε στους 14 πόντους, έχοντας τρομερή πολυφωνία στην επίθεση. Από την αρχή αφεντικό στο ματς η ομάδα του Τζόρτζεβιτς, δεν άφησε κανένα περιθώριο στους Ιταλούς να απειλήσουν.

Πρώτη η Σερβία στον όμιλό της, μπορεί πλέον να αντιμετωπίσει την Ελλάδα μόνο στον τελικό η τον μικρό τελικό της διοργάνωσης.

Ραντούλιτσα και Κούζμιτς πέτυχαν από 14 και 7 πόντους αντίστοιχα, πραγματοποιώντας αμφότεροι ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση στη διοργάνωση. Τέσσερις πάικτες με διψήφιο αριθμό πόντων για την ομάδα του Τζόρτζεβιτς, που έκανε το πέντε στα πέντε και καλπάζει άνετη και ωραία στην επόμενη φάση. Μόνο ο Τζεντίλε ξεχώρισε από την ομάδα του Πιανιτζιάνι, που παραδόθηκε άνευ όρων.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.219 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Σέρβοι όντας σε καταπληκτική κατάσταση, εκμεταλλεύτηκαν και το γεγονός πως από την Ιταλία απουσίαζε ο Μπελινέλι και ο Ντατόμε, φτάνοντας τελικά σε μια εύκολη νίκη, αφού δεν απειλήθηκαν καθόλου. Ο Μίλος Τεόντοσιτς ήταν ο κορυφαίος της Σερβίας, με 26 πόντους και 8 ασίστ, ενώ και ο Μπιέλιτσα σκοραρε 19.

Τα δεκάλεπτα: 25-19, 48-40, 74-59, 101-82

ΣΕΡΒΙΑ (Τζόρτζεβιτς): Τεόντοσιτς 26(4), Κούζμιτς 7, Μπογκντάνοβιτς 10(2), Μπιέλιτσα 19(1), Μάρκοβιτς 5(1), Κάλινιτς 5(1), Νέντοβιτς 7(1), Μιλοσάβλιεβιτς, Ραντούλιτσα 14, Ερτσεγκ 8(2), Μιλουτίνοφ.

ΙΤΑΛΙΑ (Πιανιτζιάνι): ΝτελαΒάλε 3(1), Αραντόρι 10, Τζεντίλε 19(1), Γκαλινάρι 14(2), Μπαρνιάνι 17(1), Κουζίν, Μέλι 3(1), Τσιντσιαρίνι 11(1), Χάκετ 3(1), Πολονάρα 2.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.