ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Προφυλακιστέοι οι κατηγορούμενοι για τη διακίνηση κοκαΐνης

Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι, για την υπόθεση διακίνησης 27 κιλών κοκαΐνης, όπου εμπλέκεται και αθλητής του τμήματος μπέιζμπολ του Παναθηναϊκού. Κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά από απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή.

Προφυλακιστέοι οι κατηγορούμενοι για τη διακίνηση κοκαΐνης

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι για τη διακίνηση κοκαΐνης 27 κιλών και αξίας 1.500.000. Μεταξύ τους, αθλητής του τμήματος μπέιζμπολ του Παναθηναϊκού ο οποίος μάλιστα ανέφερε, πως είναι χρόνια χρήστης.

Οι συνήγοροι του εν λόγω κατηγορουμένου, Σ. Κεχαγιόγλου και Δημ. Γκαβέλας κατά τη διάρκεια της απολογίας, τόνισαν τα εξής:

«Ο εντολέας μας έδωσε πλήρεις εξηγήσεις και απάντησε αναλυτικά σε όλες τις ερωτήσεις του κου Ανακριτού. Προκύπτει ξεκάθαρα από τα στοιχεία που παρέθεσε ότι ο ρόλος του στην υπόθεση διακίνησης της κοκαΐνης ήταν δευτερεύων και επικουρικός και δεν είναι φυσικά ούτε «οργανωτής» ούτε ο «εγκέφαλος» αυτής της υπόθεσης. Εξήγησε ότι η εμπλοκή του οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην επί πολλά έτη χρήση και κατάχρηση της κοκαΐνης καθώς και άλλων ναρκωτικών ουσιών που οδήγησαν στην πλήρη εξάρτησή του. Η δε οικονομική του αδυναμία και η συνακόλουθη στέρηση της ναρκωτικής ουσίας οδήγησαν στην – έστω και περιφερειακή- ανάμειξή του με πράξεις διαμεσολάβησης. Είμαστε βέβαιοι ότι η πορεία της Ανακρίσεως θα αναδείξει τους εγκεφάλους και διοργανωτές της αποστολής της ναρκωτικής ουσίας στη χώρα μας, καθότι ο εντολέας μας υπήρξε ο εύκολα αναλώσιμος συμμετέχων. Η δικονομική μεταχείρισή του τουλάχιστον στο παρόν στάδιο είναι απολύτως προβλέψιμη και αναμενόμενη».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.042 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: iefimerida

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...