ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις…»

Για την παγωμάρα… στις σχέσεις του με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, μίλησε ο Νταβίντ Μέντες στην ιστοσελίδα «Voetbal International», με αφορμή το γεγονός, πως οι δύο πλευρές δεν έχουν οδηγηθεί στη «χρυσή τομή» του συμβολαίου του Ολλανδού.

«Δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις…»

Αναλυτικά όσα είπε ο Μέντες:

«Ο Παναθηναϊκός γνώριζε πως θα οδηγούμασταν σε αυτή την κατάσταση. Πλέον δεν ανήκω στην πρώτη ομάδα, αν και δεσμεύομαι με συμβόλαιο. Με άλλους τέσσερις συμπαίκτες μου έχουμε δικαίωμα να συμμετέχουμε μόνο στο ζέσταμα. Είχα χάσει την θέση βασικού και με την έλευση του Εσιέν, ήρθε ένας μεγάλος παίκτης για εκεί. Φέτος γενικά ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες. Όλα καλά… εγώ το μόνο που είπα στην ομάδα είναι πως δεν ήθελα να αποχωρήσω για άλλη ελληνική ομάδα, παρά μόνο για άλλο πρωτάθλημα. Προσπάθησαν να με δώσουν σε άλλους συλλόγους της Ελλάδας, όμως… είμαι 33 ετών και δεν θέλω να πάω οπουδήποτε.

Προσπαθήσαμε να βρούμε λύση για να λύσουμε τη συνεργασία μας ως τις 31 του μήνα και να μπορέσω να πάω σε άλλη ομάδα αμέσως, αλλά δυστυχώς δεν βρέθηκε άκρη. Δεν είναι τόσο εύκολο, όσο φαίνεται. Αυτή τη στιγμή οι σχέσεις μας δεν είναι οι καλύτερες, έχουν παγώσει. Τι μπορώ να κάνω κι εγώ; Ελπίζω τον Ιανουάριο να δοθεί λύση με τη διοίκηση, καθώς αυτή η εμπειρία μου ‘χει δώσει έξτρα κίνητρο για να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...