ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ανακοινώθηκε ο Φερέιρα

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου διαγώνιου, Γουίντσον Φερέιρα, ο οποίος μάλιστα έφτασε το απόγευμα της Πέμπτης στην Αθήνα.

Ανακοινώθηκε ο Φερέιρα

Ο 27χρονος διαγώνιος, είναι διεθνής με την ομάδα του Λιβάνου και αποτελεί την τελευταία μεταγραφή της ομάδας βόλεϊ του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο-ΤΑΑ ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου διαγώνιου, Γουίντσον Φερέιρα (ημ. γεν. 13/09/1988), ο οποίος έφτασε το απόγευμα στην Αθήνα.

 

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.258 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο 27χρονος διεθνής με την Εθνική Λιβάνου αποτελεί το… τελευταίο κομμάτι του ρόστερ της νέας ομάδας του Δημήτρη Ανδρεόπουλου για τη σεζόν 2015-16».

Ο γεννημένος στο Ρεσίφε με ύψος 1.98 άσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια στο paovolleyball.gr για το νέο του «σπίτι», τον Παναθηναϊκό ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι βρέθηκε και στην προπόνηση για να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες αλλά και τον συμπατριώτη του, Ούγκο Γκιμαράες!

«Νιώθω όμορφα. Καλοί άνθρωποι, ωραία χώρα ήδη αισθάνομαι καλά. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν, εύχομαι όλα να πάνε καλά και με δουλειά να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό. Χαίρομαι επίσης που θα είμαι συμπαίκτης με τον συμπατριώτη μου τον Ούγκο γιατί θα εγκλιματιστώ γρηγορότερα», είπε ο Φερέιρα και… μιλώντας για «καυτές» έδρες πρόσθεσε: «Είναι ωραία να παίζουμε με πολύ κόσμο! Έχω δει και ματς του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο, ξέρω ότι δημιουργούν απίστευτη ατμόσφαιρα οι φίλαθλοί του»! 

Ο Φερέιρα έχει αγωνιστεί:

2009 – 2010 : Alanya Blediye (Turkey)

2010 – 2011 : FUVIC (Brazil)

2011 – 2013 : Hboub (Lebanon)

2013 – 2014 : Bouchriech (Lebanon)

2014 – 2015 : Blat (Lebanon)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.