ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επίσημα «πράσινη» η Αλμπάνεζ

Η Κέινι Αλμπάνεζ είναι και επίσημα παίκτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του «τριφυλλιού, μετά την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Επίσημα «πράσινη» η Αλμπάνεζ

Ήταν γνωστό εδώ και μέρες πως έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό, όπως σας είχε αποκαλύψει το Panathinaikos24.gr και τώρα έγινε και επίσημο. Η Αλμπάνεζ θα αγωνίζεται από δω και πέρα υπό τις οδηγίες του Πέτρου Πρέκα και μάλιστα το απόγευμα της Πέμπτης, έκανε και την πρώτη της προπόνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει και τυπικά την απόκτηση της Αμερικανίδας μπασκετμπολίστριας, Κέινι Αλμπάνεζ (ημ. γεν. 9/9/93).

Η 22χρονη «μπόμπερ» που αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3» βρίσκεται από την Τετάρτη (09/09) το βράδυ στη χώρα μας, ενώ σήμερα το πρωί πέρασε και τυπικά από ιατρικές εξετάσεις.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.628 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Αλμπάνεζ μπήκε με το «καλημέρα» στα… βαθιά αφού το απόγευμα ενσωματώθηκε κανονικά με τις υπόλοιπες «πράσινες» του Πέτρου Πρέκα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.