ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Μόνο πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»!

Η νέα «μπόμπερ» του Παναθηναϊκού, Κέινι Αλμπάνεζ δίνει την πρώτη της συνέντευξη στο panathinaikos24.gr, όντας ξεκάθαρη για τους στόχους της με το «τριφύλλι». Τι λέει για τις κόντρες με τον Ολυμπιακού, αλλά και τους… «τρελούς τύπους της Θύρας 13».

«Μόνο πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»!

Το «μπαμ» έκανε ο Παναθηναϊκός όπως σας αποκάλυψε πρώτο το Panathinaikos24.gr ντύνοντας στα «πράσινα» την Κέινι Αλμπάνεζ. Μια αθλήτρια που έχει αφήσει το στίγμα της στο κολεγιακό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Γκονζάγκα.

Η νέα αθλήτρια του «τριφυλλιού», μίλησε αποκλειστικά στο Panathinaikos24.gr (με τη βοήθεια της Ρίας Πατεράκη που ανέλαβε ρόλο μεταφράστριας), για τις πρώτες της εικόνες από την Ελλάδα και την Αθήνα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις εντυπώσεις από τις πρώτες προπονήσεις με την ομάδα, αλλά και τον τρόπο συμπεριφοράς όλων στο σύλλογο.

VST_0800

Στους Πάνο Καραουλάνη, Αγγελική Κουρεμένου

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Πρώτο σου συμβόλαιο στην Ευρώπη, πρώτη ομάδα ο Παναθηναϊκός. Ποιοι ήταν οι λόγοι που σε έκαναν να υπογράψεις στο  «τριφύλλι»;

«Ήθελα να έρθω κάπου που να είναι όμορφα, μου είπαν ότι η ατμόσφαιρα εδώ είναι πάρα πολύ ωραία. Εκτός αυτού, ακόμη ένας λόγος που συνετέλεσε στην απόφαση μου να έρθω στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Παναθηναϊκό, είναι η ιστορία του. Με ελκύει η ιστορία αυτού του συλλόγου».

Πριν πεις το «ναι» μίλησες με κάποιον που να ξέρει για τον Παναθηναϊκό;

«Μίλησα με την Τζάκι Γέμελος για τον Παναθηναϊκό. Ρώτησα αρχικά για το επίπεδο και μου είπε θετικά λόγια, καθώς είχε τις καλύτερες εμπειρίες από το πέρασμά της από το σύλλογο».

Προσωπικές σου φιλοδοξίες;

«Πρωταθλήματα! Μόνο πρωταθλήματα με τον Παναθηναϊκό. Και όσον αφορά εμένα είναι η βελτίωση μου. Να γίνομαι καλύτερη κάθε μέρα, έτσι ώστε να βοηθάω την ομάδα μου για την εκπλήρωση των στόχων μας».

VST_0787

Αν και μόνο λίγες ώρες σε… ελληνικό έδαφος, πως σου φάνηκε το κλίμα στον Παναθηναϊκό;

«Όλοι είναι φιλικοί μαζί μου και αυτό με ευχαριστεί ιδιαίτερα. Δείχνουν την πρόθεση να με βοηθήσουν και αυτό είναι πολύ όμορφο».

Με το που ανακοινώθηκε πως έρχεσαι στον Παναθηναϊκού είδαμε από τα social media, αλλά και από την προσωπική σου ιστοσελίδα να σε «καλωσορίζει» ο κόσμος του «τριφυλλιού». Πως αισθάνθηκες;

«Δεν το περίμενα! Μου άρεσε πάρα πολύ όλο αυτό το καλωσόρισμα από τον κόσμο και με έκανε να ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Εχω ακούσει πολλά για τον κόσμο και αυτό που γίνεται εδώ μέσα στα παιχνίδια. Μου έχουν πει ότι οι τύποι αυτοί από τη Θύρα 13 είναι τρελοί. Θα είναι κάτι που δεν έξω ξαναζήσει».

Γνωρίζεις κάτι για τον «αιώνιο» αντίπαλο του Παναθηναϊκού, τον Ολυμπιακό; Γενικά σε έχουν ενημερώσει για τη σημασία αυτών των παιχνιδιών;

«Αυτοί με τα κόκκινα; (σ.σ.γέλια) Ναι, γνωρίζω. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και νομίζω πως θα είμαστε έτοιμες να τις αντιμετωπίσουμε και να τις κερδίσουμε»!

VST_0823

Είναι η πρώτη σου φορά που έρχεσαι Ελλάδα;

«Ναι. Δεν έχω καταφέρει ακόμη να γυρίσω την πόλη, ωστόσο ανυπομονώ. Όλοι φαίνονται να είναι χαμογελαστοί και σκουρόχρωμοι σαν εμένα (σ.σ γέλια)».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.