ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ναι μεν, αλλά με Εσιέν…

Παρά το γεγονός ότι δείχνει απόλυτα υγιής, δεν αναμένεται να κάνει ούτε στην προσεχή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανιώνιο το επίσημο ντεμπούτο του με τα «πράσινα», ο Μίκαελ Εσιέν.

Ναι μεν, αλλά με Εσιέν...

Δύσκολα όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί ο Μίκαελ  Εσιέν στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο για την 3η αγωνιστικής της Superleague.

O Γκανέζος άσος του Παναθηναϊκούς μπορεί το τελευταίο διάστημα να προπονείται κανονικά με την ομάδα, με τον Γιάννη Αναστασίου να του δίνει και χρόνο συμμετοχής πρόσφατα στα φιλικά με Αιγάλεω και Πανελευσιακό, ωστόσο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί την Κυριακή (13/09, 20:30).

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Έλληνας τεχνικός του «τριφυλλιού» να τον αφήσει και εκτός αποστολής, ενώ  λογικά, θα  χρησιμοποιηθεί, αλλά μάλλον όχι από την αρχή, στο ματς με τον Λεβαδειακό για την 4η αγωνιστική, που θα διεξαχθεί μετά τις εκλογές και εκτός απροόπτου θα είναι βασικός κόντρα στον Πλατανιά.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.450 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης, στα  βασικά πλάνα του 42χρονου τεχνικού στον αγώνα της Νέας Σμύρνης, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα βρίσκεται  κι ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος να μεν ιατρικά είναι «OK», αλλά όχι στην κατάσταση που επιθυμεί ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Κάτι που έχει ως αποτέλεσμα, η συμμετοχή του στην αποστολή να… παίζεται.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός είχε υποστεί μυϊκό τραυματισμό στο παιχνίδι με την Καλλονή με αποτέλεσμα να μείνει εκτός, ενώ υπολογιζόταν,  από τους αγώνες της Εθνικής κόντρα σε Φινλανδία και Ρουμανία για τα προκριματικά του Euro 2016.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...