ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Προπόνηση πριν το… ξεμούδιασμα με Δούκα

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για τον Παναθηναϊκό ενόψει και του πρώτου φιλικού παιχνιδιού της σεζόν με αντίπαλο τον Δούκα.

Προπόνηση πριν το... ξεμούδιασμα με Δούκα

Εντατικές προπονήσεις περιλαμβάνει η προετοιμασία  στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, για την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Το… μενού για σήμερα (11/9) μπορεί να περιλαμβάνει μία προπόνηση, ωστόσο οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία το Σάββατο (12/9)  να «ξεμουδιάσουν» από την καθημερινή ρουτίνα,  καθώς έχει προγραμματιστεί να δώσουν παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα με αντίπαλο τον Δούκα.

Να σημειωθεί, πως η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί, χωρίς την παρουσία θεατών.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.143 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, να θυμίσουμε πως στην προπόνηση της Πέμπτης (10/9)  οι Βλάντο Γιάνκοβιτς και Γιώργο Παπαγιάννη  ακολούθησαν  ειδική θεραπευτική αγωγή, μετά τους τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν, ενώ στις προπονήσεις της ομάδας  ως βοηθητικός εντάχθηκε και ο νεαρός Γιώργος Γεωργάκης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.