ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Δύναμη ο κόσμος του Παναθηναϊκού»

Στο Γεώργιος Καλαφάτης βρέθηκαν σήμερα (11/9) το πρωί, το ποδοσφαιρικό τμήμα, η διοίκηση και το προπονητικό τιμ του «τριφυλλιού», για την ανανέωση των καρτών τους στην Παναθηναϊκή Συμμαχία.

«Δύναμη ο κόσμος του Παναθηναϊκού»

Τις κάρτες της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ανανέωσαν το πρωί της Παρασκευής (11/9) οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, όπου με αυτή την κίνηση τους, έδωσαν… ανάσα στο «τριφύλλι», μαζί με άλλους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, πως η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μέσα σε ευχάριστο κλίμα, με τον Μλάντεν Πέτρις να είναι ο πρώτος από τους παίκτες, καθώς γνώριζε τη διαδικασία, που πήγε να ανανεώσει την κάρτα του.

Στη συνέχεια, ακολούθησε ο Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος μη γνωρίζοντας τη διαδικασία, είπε χαριτολογώντας: «Tι είναι αυτό; Τι να το κάνω». Οι παλαιότεροι, ωστόσο εξήγησαν στον Γκανέζο άσο, με τον αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού Βασίλη Κωνσταντίνου να του λέει πως είναι σημαντική στιγμή που γράφτηκε μέλος

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.725 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι Μπεργκ, Αναστασίου, Λαγός, Φύσσας και Κωνσταντίνου, παραχώρησαν δηλώσεις, τονίζοντας μεταξύ άλλων πόσο σημαντική είναι η στήριξη του κόσμου σε αυτό το εγχείρημα.

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου δήλωσε: «Είναι μία σημαντική και ωραία προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια και έδειξε τη δυναμική της ομάδας και σίγουρα χωρίς τη βοήθεια του κόσμου, η ομάδα θα ήταν σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες. Όλοι όσοι γίνονται μέλη και συνεχίζουν να ανανεώνουν δίνουν μεγαλύτερη δύναμη και αισιοδοξία μέσα στην ομάδα».

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, Τάσος Λαγός και Μάρκους Μπεργκ, είπαν:

Λαγός: «Είναι χαρά μας που γινόμαστε και πάλι μέλη, όλοι γνωρίζουμε πως ο Παναθηναϊκός μόνο με τον κόσμο μπορεί να προχωρήσει. Ο κόσμος στηρίζει και είναι κοντά στην ομάδα. Μόνο έτσι μπορούμε να συνεχίσουμε και να καταφέρουμε πράγματα. Το μήνυμα που θα ήθελα να στείλω στον κόσμο είναι ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα. Σίγουρα η αρχή δεν ήταν καλή, όμως από εδώ και πέρα μπορούμε να τους δώσουμε χαρά».

Μπεργκ: «Ελπίζω όλοι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού να προμηθευτούν τη συγκεκριμένη κάρτα. Είναι μία σημαντική υποστήριξη και βοήθεια, ενώ έχουν και προνόμια. Τέλος το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι να συνεχίσουν να μας στηρίζουν όπως πάντα. Είναι δύναμη μεγάλη για εμάς η υποστήριξη κι εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε με τον ίδιο καλό τρόπο».

Τέλος, από την πλευρά της διοίκησης μίλησαν οι Βασίλης Κωνσταντίνου και Τάκης Φύσσας.

Κωνσταντίνου: «Καταρχήν να πω πως η Παναθηναϊκή Συμμαχία είναι ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού. Είναι η κινητήριος δύναμη για την ομάδα του Παναθηναϊκού και είναι πολύ μεγάλη τιμή για την Παναθηναϊκή Συμμαχία η επαγγελματίες παίκτες του Παναθηναϊκού να γίνονται μέλη όπως και όλο το τιμ και οι άνθρωποι εδώ στο προπονητικό κέντρο. Και βέβαια ο κόσμος πρέπει να στηρίξει αυτή την κίνηση, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι η μόνη ελληνική ομάδα που λειτουργεί στα πρότυπα των ευρωπαϊκών κλαμπ. Θέλουμε ο Παναθηναϊκός να μην ανήκει σε ένα πρόσωπο, αλλά στους φιλάθλους του».

Φύσσας: «Ο κόσμος είναι συνυφασμένος με τον Παναθηναϊκό. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Περιμένουμε τον κόσμο να δείξει την αγάπη του στην ομάδα. Όποιος αγαπέι την ομάδα γίνεται μέλος μέσω της κάρτας της Συμμαχίας. Είμαστε όλοι κοντά όσοι εργαζόμαστε εδώ. Ποδοσφαιριστές, τιμ, υπάλληλοι. Είμαστε ένα με την ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.