ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Διαμαντίδης… διαρκείας

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα κοσμεί την κάρτα διαρκείας που θα προμηθευτούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού για τη φετινή σεζόν. Το μήνυμα είναι ένα: «Give your 3D standing ovation».

Διαμαντίδης… διαρκείας

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως η Κυριακή (13/9) είναι η τελευταία ημέρα κατά την οποία οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της περσινής αγωνιστικής περιόδου μπορούν να ανανεώσουν τη θέση τους στο ΟΑΚΑ για τη σεζόν 2015-2016.

Από τη Δευτέρα (14/9) θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των καρτών διαρκείας από το εκδοτήριο που βρίσκεται στη θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00, Σάββατο 11.00-17.00 και Κυριακή 11.00-15.00).

Επίσης, εισιτήρια πωλούνται και από τα κάτωθι σημεία:

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.087 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

*Το γραφείο Viva.gr στο «The Mall Athens», Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2

*Τα καταστήματα Παπασωτηρίου, seven spots και IANOS.

*Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

*Πληροφορίες στο 210-6440010.

Να υπενθυμίσουμε πως οι φίλοι του Παναθηναϊκού πρέπει να έχουν μαζί την αστυνομική τους ταυτότητα για την παραλαβή των εισιτηρίων.

Παράλληλα, από τα παραπάνω σημεία, συνεχίζεται και η διάθεση των εισιτηρίων για την εκδήλωση «Honouring our legacy», που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2015 στο ΟΑΚΑ. Στη διάρκεια αυτής θα τιμηθούν οι αθλητές της κορυφαίας πεντάδας του Παναθηναϊκού την τελευταία 25ετία, όπως προέκυψαν από τη ψηφοφορία που διοργάνωσε η ιστοσελίδα www.leoforos.gr (χορηγός επικοινωνίας της ομάδας) με τη συμμετοχή χιλιάδων φίλων του «τριφυλλιού» ενώ θα διεξαχθεί και φιλικός αγώνας με την Παρτιζάν Βελιγραδίου».

panathinaikos24.gr-Κάρτες διαρκείας μπάσκετ 2015-2016

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...