ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στη Λιλ ο Παπαδόπουλος

Με προορισμό τη Λιλ ταξίδεψε ο Μάνος Παπαδόπουλος, προκειμένου να βρεθεί στο ματς της Εθνικής με το Βέλγιο, αύριο το μεσημέρι (12/9, 15:30).

Στη Λιλ ο Παπαδόπουλος

Ο Μάνος Παπαδόπουλος, αναχώρησε για τη Γαλλία, ούτως ώστε να βρεθεί στο πλευρό της Εθνικής ομάδας, η οποία αύριο δίνει τη «μάχη» της στο πρώτο χιαστί ματς της διοργάνωσης, με αντίπαλο το Βέλγιο. Η Εθνική με νίκη θα προκριθεί στους «8», όπου λογικά θα αντιμετωπίσει την Ισπανία.

Ο Παναθηναϊκός και τα στελέχη του, βρίσκονται πάντα δίπλα στην «επίσημη αγαπημένη» και το έχουν αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν, άλλωστε ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος τροφοδότης της Εθνικής παραδοσιακά, προσπαθώντας μάλιστα να διορθώσει αυτή την ανορθογραφία των τελευταίων ετών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.