ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μ’ αυτούς θα πάρει το διπλό…

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάστηκε όλη την εβδομάδα για το κρίσιμο ματς με τον Πανιώνιο, με τον Γιάννη Αναστασίου να φαίνεται πως έχει καταλήξει στους έντεκα «εκλεκτούς».

Μ' αυτούς θα πάρει το διπλό...

Με δεδομένη την απουσία του Εσιέν, του Νίνη αλλά και του τραυματία Σάντσεθ και συνάμα την μετατόπιση του Ζέκα στο δεξί άκρο, οι πιθανοί έντεκα, είναι οι Στιλ, Νάνο, Ζέκα, Κουτρουμπής και Ταυλαρίδης θα βρίσκονται στα μετόπισθεν, Λαγός, Πράνιτς, Αμπέντ και Ατζαγκούν στο κέντρο και Μπεργκ-Καρέλη επιθετικό δίδυμο.

Οι «πράσινοι» είτε θα παίξουν με το κλασικό… πλέον 4-4-2 σε ρόμβο, είτε σε ένα 4-2-3-1, με τον Καρέλη να πηγαίνει πιο πίσω από τον Μπεργκ, με σκοπό να πιέσουν την άμυνα του Πανιώνιου, ούτως ώστε να βρουν έναν γρήγορο γκολ, κάτι που παραδοσιακά, βοηθάει τον Παναθηναϊκό στην εξέλιξη των παιχνιδιών.

Οι «κυανέρυθροι» έχουν μια συμπαγή άμυνα και στα δύο πρώτα ματς έχουν δείξει πως δύσκολα δέχονται τέρμα, ενώ θα παίξουν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό σαν τελικό… όπως κάνουν συνήθως.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.313 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η λογική της χρησιμοποίησης του Ατζαγκούν, ο οποίος θα πάρει το «βάπτισμα του πυρός» στη φετινή Super League, αντί του ανέτοιμου Νίνη, έχει να κάνει με το πρέσινγκ ψηλά και το κυνήγι των αντιπάλων σε όλο το γήπεδο.

Ο Αναστασίου θα βασιστεί για μια ακόμη φορά στα τρεξίματα των παικτών του και παρά το γεγονός πως ο Ζέκα δεν θα είναι στη μεσαία γραμμή, οι Λαγός και Αμπεντ θα είναι αυτοί που τραβήξουν… κουπί, με τον γαλλοαλγερινό να έχει προσθέσει άλλες δύο εβδομάδες προπόνησης με το «τριφύλλι».

Η νίκη είναι επιτακτική, καθώς κάθε άλλο αποτέλεσμα ενδεχομένως να φέρει ξανά στο προσκήνιο γκρίνια, αφού η κατάκτηση του πρωταθλήματος, είναι το μόνο που μπορεί να σώσει μια σεζόν που ξεκίνησε καταστροφικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...