ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Μετά τις εκλογές ο Εσιέν…»

Για το γεγονός πως ο Μάικλ Εσιέν θα είναι 100% έτοιμος να αγωνιστεί μετά τις εκλογές (20/9), αναφέρθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου σε δηλώσεις του στη Nova.

«Μετά τις εκλογές ο Εσιέν…»

Παράλληλα ο τεχνικός των «πράσινων», μίλησε και τον Ράσμους Τελάντερ, ο οποίος θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας για το ματς με τον Πανιώνιο, ενώ τόνισε πως η αυτοσυγκέντρωση είναι το «κλειδί» της νίκης στο ματς της Κυριακής. Τέλος δεν θέλησε να σχολιάσει το φερόμενο ενδιαφέρον της Σταντάρ Λιέγης για το πρόσωπό του.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova ο Γιάννης Αναστασίου:

«Στη διακοπή δουλέψαμε καλά, δώσαμε έμφαση στην αμυντική μας λειτουργία και το θετικό ήταν ότι όλη η αμυντική γραμμή ήταν “παρών”, εκτός από τον Χουχούμη που είχε υποχρεώσεις. Το άσχημο ήταν ο τραυματισμός του Σάντσεθ. Δώσαμε έμφαση σε κάποια σημεία που θέλαμε. Από την άλλη οι διακοπές εμάς μας κόβουν συνήθως το ρυθμό, έχοντας στο μυαλό μας τα προηγούμενα δύο χρόνια, αλλά ευελπιστούμε αυτή τη φορά να μας βγει σε καλό».

Για το αν ανησυχεί με τους αρκετούς τραυματισμούς: «Όχι είναι φυσιολογικό. Όσο καιρό είμαστε στην ομάδα δεν είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών και η διαχείριση τέτοιων καταστάσεων γινόταν πάντα με γνώμονα το να είναι απόλυτα fit οι παίκτες για να βοηθήσουν την ομάδα. Σίγουρα πρέπει να διαχειριστούμε κάποιες καταστάσεις, αλλά έχουμε βάθος ως ομάδας και μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στα προβλήματα και να καλύψουμε τα κενά που θα δημιουργηθούν. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά μας με αυτούς που είναι fit».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.599 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ετοιμότητα των Μάικλ Εσιέν και Ρασμους Τελάντερ: «Ο Ράσμους είναι καλά. Ο βαθμός ετοιμότητάς του είναι ικανοποιητικός και θα είναι κανονικά στην αποστολή για τον Πανιώνιο. Ο Μάικλ έπαιξε μετά από καιρό δύο ματς και για αυτό θέλαμε άλλωστε να δώσουμε αυτά τα φιλικά για να μπει σιγά σιγά σε ρυθμό. Έδειξε ότι έχει τα στοιχεία που θέλουμε, την ποιότητα που θέλουμε, όμως δεν είναι ακόμα στο 100%. Πιστεύω, με βάσει την εικόνα του στις προπονήσεις, ότι μετά τις εκλογές θα είναι κανονικά στην ομάδα».

Για τον Πανιώνιο: «Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς. Ανέκαθεν η Νέα Σμύρνη ήταν μία δύσκολη έδρα. Ο Πανιώνιος ξεκίνησε με δύο εκτός έδρας ματς, πήρε μία νίκη, αλλά το σημαντικό είναι να κάνουμε εμείς αυτό που πρέπει και να δώσουμε σημασία στη δική μας δουλειά. Η αυτοσυγκέντρωση είναι το νούμερο ένα για την ομάδα τη δικιά μας και στο συγκεκριμένο ματς θα είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι».

Για τη Σταντάρ Λιέγης και εάν υπήρξε όντως ενδιαφέρον: «Δεν θα ήθελα να το σχολιάσω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.