ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Στο μυαλό μας μόνο το πρωτάθλημα»

Ο Νάνο σε δηλώσεις του τόνισε ότι το μόνο που έχουν στο μυαλό τους οι «πράσινοι» είναι το πρωτάθλημα.

«Στο μυαλό μας μόνο το πρωτάθλημα»

Ο Νάνο ανέφερε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού σκέφτονται μόνο την κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ τόνισε ότι ο αγώνας της Κυριακής με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη θα είναι δύσκολος.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova: 

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος και την κατάσταση του Παναθηναϊκού εν όψει Πανιώνιου: «Βρισκόμαστε στην ίδια κατάσταση που ήμασταν πριν από την παύση. Θα αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, ο αγώνας θα είναι δύσκολος σε εκτός έδρας ματς. Εμείς έχουμε μία καλή ομάδα και είμαστε σε μία καλή στιγμή και θα μπορέσουμε να φύγουμε με τη νίκη από εκείνη». 

Για τον αποκλεισμό από την Ευρώπη: «Είμαστε πλέον ήρεμοι. Τα πράγματα δεν γυρίζουν πίσω. Αυτό που κοιτάμε τώρα είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Θα κάνουμε τα πάντα για να τα κατακτήσουμε». 

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.905 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν υπάρχει πίεση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Η μοναδική σκέψη πλέον είναι το πρωτάθλημα και δεν έχουμε κάποια άλλη αυτή τη στιγμή. Εκεί θα πρέπει να δείξει η ομάδα όλη της την προσοχή. Αυτός θα είναι ένας τρόπος να δούμε κατά πόσο μπορεί η ομάδα να πολεμήσει σε δύσκολους αγώνες, σε δύσκολες έδρες». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.