ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Στο μυαλό μας μόνο το πρωτάθλημα»

Ο Νάνο σε δηλώσεις του τόνισε ότι το μόνο που έχουν στο μυαλό τους οι «πράσινοι» είναι το πρωτάθλημα.

«Στο μυαλό μας μόνο το πρωτάθλημα»

Ο Νάνο ανέφερε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού σκέφτονται μόνο την κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ τόνισε ότι ο αγώνας της Κυριακής με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη θα είναι δύσκολος.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova: 

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος και την κατάσταση του Παναθηναϊκού εν όψει Πανιώνιου: «Βρισκόμαστε στην ίδια κατάσταση που ήμασταν πριν από την παύση. Θα αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, ο αγώνας θα είναι δύσκολος σε εκτός έδρας ματς. Εμείς έχουμε μία καλή ομάδα και είμαστε σε μία καλή στιγμή και θα μπορέσουμε να φύγουμε με τη νίκη από εκείνη». 

Για τον αποκλεισμό από την Ευρώπη: «Είμαστε πλέον ήρεμοι. Τα πράγματα δεν γυρίζουν πίσω. Αυτό που κοιτάμε τώρα είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Θα κάνουμε τα πάντα για να τα κατακτήσουμε». 

Nικολογιάννης: «Απαράδεκτη η ενέργεια του Κουρμπέλη, γκρεμίζει ό,τι έχτισε ο Παναθηναϊκός»
Nικολογιάννης: «Απαράδεκτη η ενέργεια του Κουρμπέλη, γκρεμίζει ό,τι έχτισε ο Παναθηναϊκός» 6.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν υπάρχει πίεση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Η μοναδική σκέψη πλέον είναι το πρωτάθλημα και δεν έχουμε κάποια άλλη αυτή τη στιγμή. Εκεί θα πρέπει να δείξει η ομάδα όλη της την προσοχή. Αυτός θα είναι ένας τρόπος να δούμε κατά πόσο μπορεί η ομάδα να πολεμήσει σε δύσκολους αγώνες, σε δύσκολες έδρες». 

loading...