ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ατζαγκούν: «Δύσκολη αναμέτρηση»

Ως δύσκολο χαρακτήρισε το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ο Αμπντούλ Ατζαγκούν σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova.

Ατζαγκούν: «Δύσκολη αναμέτρηση»

Ο μέσος του «τριφυλλιού» δεν θεωρεί πως το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής θα είναι εύκολο για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, ενώ παράλληλα σημειώνει πως η ψυχολογία μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό έχει ανέβει και πάλι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Την Κυριακή έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, μια καλή ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και είναι μια ομάδα που στο παρελθόν μας είχε δυσκολέψει πολύ».

Πως είναι η ψυχολογία στην ομάδα; Ξεπεράσατε το σοκ από τον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό; 

«Ναι περάσαμε την απογοήτευση από τον αποκλεισμό μας και πιστεύω ότι όμως τώρα πρέπει να προχωρήσουμε και αν παίξουμε όλοι μαζί σαν ομάδα θα μπορέσουμε να πάμε καλύτερα».

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ 3.340 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι η τρίτη σου χρονιά στην ομάδα, φυσικά και πλέον δεν είσαι από τους πιο νέους ποδοσφαιριστές, πως αισθάνεσαι;

«Βεβαίως είναι καλό για μένα το γεγονός ότι έρχονται νέοι παίκτες διότι είναι κάτι θετικό και μου δίνετε η ευκαιρία να μπορέσω να τους βοηθήσω».

Για τον Μίκαελ Εσιέν.

«Ο Εσιέν είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης, όλοι γνωρίζουμε την ποιότητα του. Είναι πάρα πολύ καλός και για μένα είναι ιδιαίτερη χαρά που μπορώ να είμαι δίπλα του και να παίζω μαζί του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.