ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην πλατεία για το τρία στα τρία

Ο Παναθηναϊκός θέλει να φύγει απόψε με το διπλό από τη Νέα Σμύρνη (20:30, Panathinaikos24, NovaSports1) και να κάνει το τρία στα τρία στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος.

Στην πλατεία για το τρία στα τρία

Οι «πράσινοι» έχουν ξεκινήσει με δύο νίκες απέναντι σε Παναιτωλικό και Καλλονή και σήμερα είναι η ευκαιρία να πετύχουν ακόμα μία, ώστε να πιάσουν στην κορυφή του πρωταθλήματος τον Ολυμπιακό και να δείξουν πως είναι σε θέση να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα, καθώς εκτός είναι οι Κλωναρίδης, Λουντ, Βέμερ και Σάντσεθ όπως και ο Εσιέν που θα κάνει το ντεμπούτο του μετά τις 20 του μηνός, λόγω του ότι ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος.

Στην αποστολή επιστρέφει ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος λόγω της απουσίας του Σέρχιο Σάντσεθ, ενώ για πρώτη φορά εκεί βρίσκεται και ο Ράσμους Τελάντερ.

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.826 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Έλληνας τεχνικός θα επιλέξει όπως όλα δείχνουν ένα 4-4-2 με ρόμβο, με τον Ατζαγκούν να παίρνει θέση στη βασική ενδεκάδα, αντί του Σωτήρη Νίνη και τον Ζέκα να αγωνίζεται ως δεξί μπακ.

Από κει και πέρα, ο Λουκ Στιλ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Πορτογάλος όπως είπαμε στην θέση του δεξιού μπακ και οι υπόλοιποι της άμυνας θα είναι οι Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής και Νάνο.

Ο Τάσος Λαγός θα είναι ο μοναδικός καθαρός κόφτης, ενώ μπροστά του θα έχει τους Πράνιτς και Αμπέντ. Ο Ατζαγκούν θα είναι πίσω από τους Καρέλη και Μπεργκ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Ζέκα, Λαγός, Μπεργκ, Καρέλης, Ατζαγκούνη, Πράνιτς, Πέτριτς, Νίνης, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Καλτσάς, Τελάντερ, Αμπέντ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.