ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα τα καταφέρουμε…»

Ο Ντάνιελ Πράνιτς, εμφανώς απογοητευμένος, σε δηλώσεις του μετά το ματς, τόνισε χαρακτηριστικά, πως αν ο Παναθηναϊκός συνεχίσει να παίζει έτσι, δεν θα πάρει το πρωτάθλημα.

«Αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα τα καταφέρουμε…»

Παράλληλα ο Κροάτης, άφησε αιχμές… λέγοντας πως, έχει πολλά να πει, αλλά αυτό θα γίνει αύριο, όταν όλοι μαζί θα αναλύσουν το τι έφταιξε για την αποψινή ήττα.

Ο άσος του Παναθηναϊκού ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο για τη σημερινή ήττα, ενώ τόνισε πως πρέπει να δουλέψουν σκληρά όλοι στην ομάδα για να τα καταφέρουν στο τέλος…

Όσα είπε ο Ντάνιελ Πράνιτς στη Nova:

«Δύσκολο να βρω λέξεις για να πω πώς αισθανόμαστε. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Είχαμε στόχο το πρωτάθλημα, αλλά αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα τα καταφέρουμε. Καλό είναι να περάσει η αποψινή νύχτα. Έχω πράγματα να πω αλλά καλύτερα να το κάνουμε αύριο όταν θα αναλύσουμε τα λάθη μας.

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.833 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πολλοί παίκτες είναι λίγο φοβισμένοι. Δεν το πιστεύουν. Πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό που. Πρέπει να βρούμε λύσεις. Να δουλέψουμε σκληρά στην προπόνηση. Έχουμε ακόμη ελπίδες και δεν πρέπει να τα βλέπουμε όλα αρνητικά. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους οπαδούς μας γιατί δεν τους άξιζε αυτό. Να μείνουν ψύχραιμοι. Πρέπει να παλεύουμε εναντίον όλων, εναντίον των διαιτητών. Πολλά πράγματα δεν είναι σωστά στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι της ώρας αυτά.

Πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Αντιμετωπίζουμε δυσκολίες αυτήν τη στιγμή και πρέπει να το αλλάξουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.