ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Από την αρχή «αφεντικό»…

Γρήγορο γκολ, αποτελεσματικότητα και αυτοσυγκέντρωση, είναι τα βασικά στοιχεία που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να πάρει απόψε το «διπλό» από τη Νέα Σμύρνη.

Από την αρχή «αφεντικό»…

Ο Παναθηναϊκός πρέπει από νωρίς να πιάσει από το… λαιμό τον αντίπαλό του και να «καθαρίσει» το ματς, απέναντι σε έναν αντίπαλο, που ναι μεν τον έχει… παραδοσιακά, ωστόσο δυσκολεύεται.  Οι «πράσινοι» επί Αναστασίου δεν έχουν κερδίσει τον Πανιώνιο εκτός έδρας, κάτι που πρέπει να αλλάξει φέτος, καθώς σκοπός του «τριφυλλιού» είναι να βρίσκεται στην κορυφή μέχρι και τα ντέρμπι.

Ο Αναστασίου, θα χρησιμοποιήσει όπως όλα δείχνουν τον Κάρλος Ζέκα στο δεξί άκρο της άμυνας, αφήνοντας έξω Μπούρμπο-Μαρινάκη (ανέτοιμος ο Βέμερ). Στο κέντρο τη θέση του αρχηγού (τακτικά) θα την πάρει ο Αμπεντ, ενώ ο Ατζαγκούν θα είναι ο αντί-Νίνης, ο οποίος επίσης είναι ανέτοιμος.

Το δίδυμο Καρέλη-Μπεργκ σκοράρει με μεγάλη συνέπεια και φέτος, ωστόσο η αμυντική ισορροπία θα παίξει μεγάλο ρόλο, καθώς με τον τραυματισμό του Σάντσεθ, για μια ακόμη φορά, οι «πράσινοι» θα έχουν διαφορετική αμυντική δυάδα (Ταυλαρίδης-Κουτρουμπής), κάτι που δεν θέλει και ο ίδιος ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, στην προσπάθειά του να βρει την απαραίτητη χημεία στο κέντρο της άμυνας της ομάδας του.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.128 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γρήγορο γκολ, αποφασιστικότητα, κυριαρχία…

Ο Παναθηναϊκός και τα προηγούμενα δύο χρόνια βρέθηκε πίσω στο σκορ στη Νέα Σμύρνη, κάτι που πρέπει να αποφύγει οπωσδήποτε φέτος. Οι «πράσινοι» θα πρέπει από νωρίς να επιβληθούν και να σκοράρουν, καθώς με την άμυνα της ομάδας να μην εμπνέει… εμπιστοσύνη, δεν πρέπει επ’ ουδενί να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» πρέπει από την αρχή να μπαίνουν στις φάσεις δυνατά και αποφασιστικά σε όλες τις προσωπικές μονομαχίες και στο αμιγώς δημιουργικό κομμάτι, να προσπαθήσουν και από τον άξονα (όχι μόνο από τα άκρα) να «τρυπήσουν» την άμυνα των αντιπάλων.

Ο Παναθηναϊκός δεν επιτρέπεται να… αποτύχει απόψε, πλέον παίζει με πίεση κάθε ματς και αυτό που μένει να φανεί, είναι αν το αντέχει αυτό… Το ματς με τον Πανιώνιο θα είναι ένα καλό δείγμα, καθώς θεωρείται δεδομένο πως οι «κυανέρυθροι» θα το παλέψουν με όποιον τρόπο μπορούν, ούτως ώστε να πάρουν βαθμό η βαθμούς…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.