ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ρισβάνης: «Δεν έχω να αποδείξω κάτι»

Τη δουλειά του, το καλό του Πανιωνίου και... ουδεμία σκέψη για «εκδίκηση» ή «απάντηση» προς τον Παναθηναϊκό δεν είχε στο μυαλό του ο Σπύρος Ρισβάνης, όπως ανέφερε μετά τη λήξη του ματς στη Νέα Σμύρνη.

Ρισβάνης: «Δεν έχω να αποδείξω κάτι»

Βρέθηκε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του και όπως φάνηκε τα κατάφερε αρκετά καλά. Ο λόγος για τον Σπύρο Ρισβάνη, ο οποίος μετά τη νίκη του Πανιωνίου ξεκαθάρισε πως στο μυαλό του είχε μόνο πως θα συνεισφέρει στη νέα του ομάδα και σε κανένα σημείο δεν σκέφτηκε πως εκδικείται τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Είναι λίγο περίεργα αλλά ήρθα να κάνω τη δουλειά μου να βοηθήσω την ομάδα σε όλα τα παιχνίδια. Αυτό που κάναμε ήταν φοβερό. Τρέχαμε όλο το γήπεδο. Προσπαθούμε για το καλύτερο. Πέρσι δεν τα καταφέραμε, αλλά φέτος δείξαμε ότι μπορούσαμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν η εμφάνισή του ήταν μία απάντηση στον Παναθηναϊκό: «Δεν έχω να αποδείξω κάτι στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Εγώ κάνω τη δουλειά μου, αυτό που ξέρω να κάνω καλά και στο τέλος θα δοθούν οι απαντήσεις. Δεν πήγα να νικήσω τον Παναθηναϊκό, στο μυαλό μου είναι να κάνω αυτό που ξέρω».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.348 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους βαθμούς που έχει μαζέψει η ομάδα του: «Όταν έχουμε ομάδες όπως Ολυμπιακός, Ηρακλής, Παναθηναϊκό, δεν το περιμένει κανείς. Όπως είπε και ο κόουτς τελειώσανε τα εύκολα παιχνίδια, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα».

Για την άμυνα του Πανιωνίου: «Η άμυνα ξεκινάει από τον Καραμάνο και φτάνει στον τερματοφύλακα. Έχουμε καλή αμυντική λειτουργία, αλλά όλοι μαζί αμυνόμαστε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.