ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νίνης: «Υπάρχει ψυχολογικό θέμα»

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο Σωτήρης Νίνης σε δηλώσεις που παραχώρησε στη Nova, επεσήμανε πως υπάρχει πρόβλημα ψυχολογίας της ομάδας και των συμπαικτών του.

Νίνης: «Υπάρχει ψυχολογικό θέμα»

«Χάσαμε ένα παιχνίδι για το οποίο προετοιμαζόμασταν σχεδόν δυο βδομάδες, είμαστε λυπημένοι, ό,τι και να πω είναι λίγο. Δυστυχώς κάθε φορά κάνουμε τα ίδια λάθη, κάθε φορά αδικούμε τους εαυτούς μας, νομίζω είναι καθαρά θέμα των παικτών και ψυχολογικό», ήταν τα πρώτα λόγια του διεθνή άσου στη Nova.

Για το πώς μπορεί να αλλάξει αυτό: «Είναι ακόμα αρχή, δυστυχώς χάσαμε, κανείς δεν το θέλει αυτό. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση μετά τον αποκλεισμό από την Καμπάλα κι είναι λογικό και η κατάσταση αλλάζει μόνο με νίκες. Όμως με τέτοιες εμφανίσεις δεν γίνεται, αν και κατά τη γνώμη μου δεν αξίζαμε να χάσουμε, έτσι το είδα. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Ένα στόχο έχουμε το πρωτάθλημα, πρέπει να δείχνουμε πως το θέλουμε και να παλεύουμε».

Για την εικόνα της ομάδας στο ματς: «Όταν μια ομάδα αμύνεται τόσο καλά όσο ο Πανιώνιος, αν και όλες οι ομάδες στην Ελλάδα με τους μεγάλους παίζουν άμυνα, απλά εμείς πρέπει να ψάχνουμε τους τρόπους να κάνουμε φάσεις και να σκοράρουμε. Στο πρώτο μέρος βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ένα φάουλ. Στο δεύτερο μέρος είχαμε κατοχή, κάναμε ανούσιες σέντρες και 2-3 σουτ. Ήμασταν πολύ κοντά στο να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν τα καταφεραμε».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.157 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πώς μπορεί να γιατρευτεί η ομάδα: «Προσωπικά εγώ το έχω ζήσει πολλές φορές, ο μοναδικός τρόπος είναι οι νίκες και ο χρόνος. Το κακό είναι πως φέτος έχουμε μόνο κύπελλο και πρωτάθλημα, δεν έχουμε πολλά ματς και όταν δεν έχεις πολλά ματς μένει η πικρία, η ομάδα δεν έχει χρόνο να ρεφάρει. Το μοναδικό που μένει να κάνουμε είναι να κερδίζουμε. Δεν έχουμε ξεκινήσει καλά, αλλά οι ίδιοι είμαστε και έχουν έρθει κι άλλοι. Κάποια στιγμή θα ρολάρει, το ξέρω πως ο κόσμος είναι στενοχωρημένος, αλλά είναι στο χέρι μας να αλλάξει η κατάσταση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.