ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Διακρίσεων συνέχεια για Ντόκο και Μούτσιο

Χαρά και διακρίσεις... χαρίζει το νέο «αίμα» του Παναθηναϊκού στον σύλλογο, καθώς οι Ντόκος και Μούτσιος, κατέκτησαν την πρώτη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Διακρίσεων συνέχεια για Ντόκο και Μούτσιο

Δυναμικό παρών έδωσε ο Παναθηναϊκός την Κυριακή (6/9),  στον αγώνα  ΜΤΒ «Ιωσήφ Μακαρώνας» που διοργανώθηκε  από τον Α.Ο. Παράδεισο Αμαρουσίου εντός του κτήματος Καρελλά στο Μαρούσι.

Στην κατηγορία Μίνι Μικρά, ο Διονύσης Θεοδόσης τερμάτισε στην 15η θέση,  ενώ στους Παμπαίδες οι Σπύρος Ντόκος και ο Μαρτίνος Μούτσιος ανέβηκαν στο βάθρο στην πρώτη και την τρίτη θέση αντίστοιχα!

Συνέχεια… μεταλλίων είχαμε για το «τριφύλλι» την Κυριακή (13/9) στον αγώνα σιρκουί, που διοργανώθηκε στην Α.Ε.Κ.Τρίπολης, όπου συμμετείχαν όλες οι μικρές ηλικίες .

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.822 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για ακόμη φορά πρωταγωνίστησαν οι Σπύρος Ντόκος και Μαρτίνος Μούτσιος, οι οποίο κατέβαλλαν την πρώτη και την τρίτη θέση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.