ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Η θύρα 13 Άρτας κοντά στους πρόσφυγες!

Κοντά στο μεταναστευτικό πρόβλημα και στους πρόσφυγες βρίσκεται η θύρα 13 της Άρτας.

Η θύρα 13 Άρτας κοντά στους πρόσφυγες!

Σε μία πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε ο σύνδεσμος της Άρτας αναφορικά με το πρόβλημα της μετανάστευσης και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αυτοί οι άνθρωποι.

Έτσι, ο σύνδεσμος θύρας 13 της Άρτας κάλεσε την κοινωνία της πόλης να συνδράμει στην προσπάθεια αυτή που ξεκίνησε, προκειμένου να συγκεντρώσουν απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, ρουχισμό για τους πρόσφυγες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο σύνδεσμός μας καλεί όλα τα μέλη του- οπαδούς του Παναθηναϊκού- αλλά και κάθε συνειδητοποιημένο κάτοικο της πόλης μας σε συλλογή ρούχων, τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης ώστε να σταλούν στους μετανάστες που καταφθάνουν καθημερινά σε διάφορα σημεία της Ελλάδας και προσπαθούν να επιβιώσουν μέσα σε άθλιες συνθήκες. Επειδή πέρα από οπαδοί του Παναθηναϊκού μας, θεωρούμε τους εαυτούς μας υποκείμενα με κοινωνική συνείδηση και έχουμε ως αρχή την αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο ανεξαρτήτου χρώματος, έθνους ή θρησκείας, συλλέγουμε στα γραφεία του συνδέσμου μας Τορελλα 1 τα παρακάτω είδη:

νερά (ατομική συσκευασία), χυμοί (ατομική συσκευασία), λάδι, μακαρόνια, ρύζι, τοματοχυμοί, κρουασάν, μπισκότα, σερβιέτες, πάμπερς, μωρομάντηλα, χαρτιά υγείας, σαπούνια, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, depon, bepanthol, γάζες, betadine, κρέμες αντιηλιακές, comtrex, αθλητικά παπούτσια για παιδιά και ενήλικες σε όλα τα νούμερα. Επίσης θα χρειαστεί και ρουχισμός λόγω του φθινοπώρου και του χειμώνα που έρχεται.

ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΡΤΑΣ ΘΥΡΑ 13

Υ.Γ.: Τα είδη που θα μαζευτούν, θα μοιραστούν στους μετανάστες που βρίσκονται στην πλ. Βικτωρίας στην Αθήνα.

Υ.Γ 2: Αν κανείς έχει πρόβλημα που βοηθάμε τον κοσμάκι πού πειναει να έρθει να μας το πει από κοντά…

Σύνδεσμος θ13 Άρτα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ