ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ψυχροπολεμικό» κλίμα στα αποδυτήρια

Το κλίμα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, μετά από την ήττα από τον Πανιώνιο, ήταν κάτι παραπάνω από ψυχρό και βαρύ, με τις ευθύνες να πηγαίνουν… μπαλάκι, από τον έναν στον άλλον, με τις αντιδράσεις να είναι έντονες.

«Ψυχροπολεμικό» κλίμα στα αποδυτήρια

Όπως αναφέρει ο σημερινός Τύπος, το κλίμα των «πράσινων» αποδυτηρίων, μύριζε… μπαρούτι, καθώς η τραγική εμφάνιση και η ήττα από τον Πανιώνιο, έφερε μνήμες… Γκαμπάλα.

Οι αντιδράσεις των παικτών ήταν έντονες, με τις ευθύνες να καταλογίζονται εκατέρωθεν, σε πολύ έντονο ύφος, δείγμα του το αποδυτήρια του «τριφυλλιού» έχουν χάσει κάθε έννοια ηρεμίας, συνοχής και γενικά… ομάδας.

Έντονος προβληματισμός υπήρχε και στους Σαραβάκο, Φύσσα και Βόκολο, με τον «Μητσάρα» να έχει τετ α τετ με τους δύο άνδρες, συζητώντας για το πώς μπορεί να αλλάξει η κατάσταση.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.050 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.