ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ταξιτζής «απήγαγε» Ραντούλιτσα και Κάλινιτς στη Λιλ! (pic)

Μία... απίστευτη ιστορία έζησε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα μαζί με τους συμπαίκτες του στην Σερβία, Νίκολα Κάλινιτς και Ζόραν Ερτσεγκ στην πόλη της Λιλ!

Ταξιτζής «απήγαγε» Ραντούλιτσα και Κάλινιτς στη Λιλ! (pic)

Οι τρεις Σέρβοι διεθνείς, θέλοντας να απολαύσουν το ρεπό τους λίγο πριν τα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ αποφάσισαν να κάνουν μια βόλτα στη Λιλ.

Όπως ήταν λογικό, οι τρεις παίκτες κάλεσαν ταξί για να τους μεταφέρει στην πόλη, με τον οδηγό όμως να τους επιφυλάσσει μία περίεργη, αλλά και ευχάριστη έκπληξη!

Ο οδηγός ταξί, άρχισε να τους μιλά γαλλικά και με λίγα  σπαστά αγγλικά τους  ανακοίνωσε πως τους πηγαίνει στο… σπίτι του!

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.176 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο λόγος, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε λίγο αργότερα ο Ραντούλιτσα, ήταν πως ο συμπαθής ταξιτζής προχώρησε σε αυτή την… τρελή απόφαση απλά για να συναντήσουν τα παιδιά του, τους τρεις παίκτες και να βγάλουν φωτογραφίες μαζί τους.

Από την πλευρά τους, οι μπασκετμπολίστες δεν του έφεραν καμία αντίρρηση, απεναντίας ανέβηκαν στο διαμέρισμά του, όπου φωτογραφήθηκαν, ενώ κάθισαν και για καφεδάκι!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.