ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βόκολος: «Ποιος φταίει;»

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟ είχε συνομιλία με τους αρχηγούς Ζέκα, Λαγό, Κοτσόλη, Μπεργκ και άκουσε τις απόψεις των παικτών για την κατηφόρα που έχει πάρει η ομάδα.

Βόκολος: «Ποιος φταίει;»

Από χθες έχουν αρχίσει συνεχείς συζητήσεις στο Κορωπί, ανάμεσα στους παίκτες και τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού, με σκοπό  να μάθουν πρώτα τι φταίει και στη συνέχεια να αλλάξει αυτή η άσχημη κατάσταση που υπάρχει. Ο Λεωνίδας Βόκολος μίλησε χθες με τους αρχηγούς, Ζέκα, Λαγό, Κοτσόλη και Μπεργκ, όπως γράφει η «Πράσινη», με τις δυο πλευρές να έχουν μια ειλικρινή συζήτηση για το τι φταίει και η ομάδα παρουσιάζει αυτό το πρόσωπο.

Η ερώτηση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας στους παίκτες ήταν «ποιος φταίει;». Ολοι είπαν την άποψή τους με τον Βόκολο να τους ακούει με προσοχή. Εγινε διάλογος μεταξύ τους και ο  τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» ζήτησε άμεση αλλαγή της εικόνας της ομάδας

Τετ α τετ με παίκτες είχε και ο Γιάννης Αναστασίου. Ο προπονητής της ομάδας ψάχνει κι αυτός να βρει τι φταίει και οι συζητήσεις που κάνει έχουν ως στόχο να βελτιωθεί το κλίμα μεταξύ τους και να βρεθεί η χημεία που έχει χαθεί.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.334 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.