ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Το πρώτο «διπλό» στο δρόμο για το Γουέμπλεϊ

Η εποποιία του Γουέμπλεϊ, ξεκίνησε σαν σήμερα, στο Λουξεμβούργο, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει σημαντικό διπλό, απέναντι στη Ζενές Ες με 2-1 (16/9, 1970).

Το πρώτο «διπλό» στο δρόμο για το Γουέμπλεϊ

Με γκολ του Αντωνιάδη (6΄) και του Ελευθεράκη στο 35΄ (είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 11΄ο Ντι Τζένοβα), ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την μεγάλη του πορεία στο Κύπελλο Πρωταθλητριών τη σεζόν, ’70-’71. Η ομάδα του Πούσκας, κληρώθηκε στον Α΄ γύρο, με τη Ζενές Ας, την οποία κέρδισε στο πρώτο ματς εκτός έδρας με 2-1.

Διαιτητής: Μεσέμ (Γαλλία)

ΖΕΝΕΣ ΕΣ: Χόφμαν, Χόφμαν, Σάουλ, Ερ (75′), Μοροκούτι, Ταγκράβα, Σέλερ Χόσμαλα (80′), Ντρούε, Αλαμάνο, Ντι Τζένοβα, Λάγκερ, Μπαρτολόσι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Οικονομόπουλος, Τομαράς, Καψής (86′), Σούρπης, Καμάρας, Βλάχος, Ελευθεράκης, Δομάζος, Φυλακούρης, Γραμμός, Αντωνιάδης, Καλλιγέρης, Δεληγιάννης (80′).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ