ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δημόπουλος: «Χρειάζεται στήριξη ο Αναστασίου»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Αναστασίου μίλησε ο Θανάσης Δημόπουλος. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην παρουσία του Μάικλ Εσιέν στην ομάδα του τριφυλλιού, λέγοντας πως θα αλλάξει σύντομα η εικόνα του Παναθηναϊκού.

Δημόπουλος: «Χρειάζεται στήριξη ο Αναστασίου»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανάσης Δημόπουλος:

«Ήταν εμφανής η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ήρθε και η κόκκινη κάρτα και δεν μας άφησε να δούμε πράγματα που θέλαμε και είχαμε σχεδιάσει. Ήταν μία κόκκινη, όπου ο διαιτητής εξάντλησε την αυστηρότητά του υπό την έννοια ότι ήταν φιλικό. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει ποιοτική ομάδα και θα βρει τον δρόμο του».

Για τον Μάικλ Εσιέν: «Είναι ένας παίκτης που «γεμίζει» το κέντρο. Παίζει κάθετα. Ξέρει πότε να τρέξει και πως. Και όταν ένας παίκτης ξέρει μπάλα στα αμυντικά χαφ ανεβάζει το επίπεδο όλης της ομάδας. Από την στιγμή που έπαιξε σε όλο το ματς και έδειξε πως είναι έτοιμος θα αλλάξει όλη την εικόνα της ομάδας».

Για τον νεαρό Λάμπρου και το όμορφο γκολ που σημείωσε: «Ο πιτσιρικάς έδειξε ότι το έχει. Πέτυχε ένα όμορφο γκολ. Το σκορ, βέβαια, ήταν ήδη υψηλό. Αλλιώς είναι όταν ένα ματς είναι στο 0-0, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το έχει ο μικρός. Το σημαντικό είναι ότι ο Αναστασίου βοηθάει τα νέα παιδιά και θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Αναστασίου: «Πιστεύω ότι πρέπει να μείνει. Αυτή είναι η γνώμη μου. Το έχετε πάρει κάπως λάθος εσείς οι δημοσιογράφοι και ο κόσμος. Νομίζω ότι αν γυρίσουν όλοι παίκτες θα αλλάξει τελείως η εικόνα της ομάδας και ο Αναστασίου θα έχει περισσότερες επιλογές για να φτιάξει μία δυνατή ομάδα.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι είχε μόνο τον Σάντσεθ στην αρχή και στο πρώτο ματς δέχθηκε κόκκινη. Ο Εσιέν δεν ήταν έτοιμος και αυτοί οι παίκτες είναι για τα μεγάλα παιχνίδια. Για αυτό στράβωσε το κλίμα. Από αυτά τα παιχνίδια. Αν τα είχε πάρει όλα θα ήταν διαφορετικά. Δεν είναι βλάκας ο Αλαφούζος που του έκανε τρία χρόνια συμβόλαιο. Νομίζω ότι την συγκεκριμένη στιγμή ο Αναστασίου χρειάζεται στήριξη γιατί έχει παρουσιάσει έργο. Πήρε ένα Κύπελλο, νίκησε τον Ολυμπιακό εκτός έδρας, έκανε διπλά με τον ΠΑΟΚ, έπαιξε και καλή μπάλα ο Παναθηναϊκός. Μην τα ξεχνάμε αυτά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.