Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανάσης Δημόπουλος:

«Ήταν εμφανής η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ήρθε και η κόκκινη κάρτα και δεν μας άφησε να δούμε πράγματα που θέλαμε και είχαμε σχεδιάσει. Ήταν μία κόκκινη, όπου ο διαιτητής εξάντλησε την αυστηρότητά του υπό την έννοια ότι ήταν φιλικό. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει ποιοτική ομάδα και θα βρει τον δρόμο του».

Για τον Μάικλ Εσιέν: «Είναι ένας παίκτης που «γεμίζει» το κέντρο. Παίζει κάθετα. Ξέρει πότε να τρέξει και πως. Και όταν ένας παίκτης ξέρει μπάλα στα αμυντικά χαφ ανεβάζει το επίπεδο όλης της ομάδας. Από την στιγμή που έπαιξε σε όλο το ματς και έδειξε πως είναι έτοιμος θα αλλάξει όλη την εικόνα της ομάδας».

Για τον νεαρό Λάμπρου και το όμορφο γκολ που σημείωσε: «Ο πιτσιρικάς έδειξε ότι το έχει. Πέτυχε ένα όμορφο γκολ. Το σκορ, βέβαια, ήταν ήδη υψηλό. Αλλιώς είναι όταν ένα ματς είναι στο 0-0, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το έχει ο μικρός. Το σημαντικό είναι ότι ο Αναστασίου βοηθάει τα νέα παιδιά και θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί».

Για τον Αναστασίου: «Πιστεύω ότι πρέπει να μείνει. Αυτή είναι η γνώμη μου. Το έχετε πάρει κάπως λάθος εσείς οι δημοσιογράφοι και ο κόσμος. Νομίζω ότι αν γυρίσουν όλοι παίκτες θα αλλάξει τελείως η εικόνα της ομάδας και ο Αναστασίου θα έχει περισσότερες επιλογές για να φτιάξει μία δυνατή ομάδα.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι είχε μόνο τον Σάντσεθ στην αρχή και στο πρώτο ματς δέχθηκε κόκκινη. Ο Εσιέν δεν ήταν έτοιμος και αυτοί οι παίκτες είναι για τα μεγάλα παιχνίδια. Για αυτό στράβωσε το κλίμα. Από αυτά τα παιχνίδια. Αν τα είχε πάρει όλα θα ήταν διαφορετικά. Δεν είναι βλάκας ο Αλαφούζος που του έκανε τρία χρόνια συμβόλαιο. Νομίζω ότι την συγκεκριμένη στιγμή ο Αναστασίου χρειάζεται στήριξη γιατί έχει παρουσιάσει έργο. Πήρε ένα Κύπελλο, νίκησε τον Ολυμπιακό εκτός έδρας, έκανε διπλά με τον ΠΑΟΚ, έπαιξε και καλή μπάλα ο Παναθηναϊκός. Μην τα ξεχνάμε αυτά».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου