ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κοιτάζει για δεξί μπακ!

Στην αναζήτηση για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, καθώς οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τον Χρήστο Μπούρμπο.

Κοιτάζει για δεξί μπακ!

«Τελειωμένος» θεωρείται από τον Παναθηναϊκό ο Χρήστος Μπούρμπος, καθώς οι “πράσινοι” δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την αγωνιστική εικόνα του Έλληνα ποδοσφαιριστή και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, πρόκειται να κινηθούν για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal», οι άνθρωποι του τριφυλλιού υπολογίζουν αρκετά στον Γενς Βέμερ, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς, αλλά ψάχνουν έναν παίκτη, ο οποίος θα είναι εναλλακτική λύση και θα δίνει ανάσες στον Γερμανό μπακ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.