Ποδόσφαιρο

Επέστρεψε ο Ταυλαρίδης, ατομικό ο Καρέλης

Θετικά είναι τα νέα για τον Στάθη Ταυλαρίδη που επέστρεψε στις προπονήσεις, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Νίκος Καρέλης.

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας συνεχίζει ο Παναθηναϊκός, με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει στη διάθεση του τον Στάθη Ταυλαρίδη.

Ο Έλληνας αμυντικός συμμετείχε κανονικά στο σημερινό πρωινό πρόγραμμα, δείχνοντας ότι είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Νίκος Καρέλης, ο οποίος έχει υποστεί σύσπαση γαστροκνημίου και προληπτικά έκανε θεραπεία.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Κότσαρης, Κλωναρίδης, Σάντσεθ, Βέμερ ενώ ο Νίνης απουσίασε για μία ακόμη ημέρα, λόγω της γρίπης που τον ταλαιπωρεί.

Από εκεί και πέρα οι Λαγός και ο Πέτριτς ακολούθησαν θεραπεία, ατομικά προπονήθηκαν οι Αμπέντ και  Λουντ, ενώ ο Δώνης έκανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Το σημερινό πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, «κορόιδο», πάσες και παιχνίδια, ενώ αύριο οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν ρεπό.

Exit mobile version