ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκάλης: «Τους αξίζει ένα μπράβο»

Μετά την πρόκριση της Εθνικής ομάδας στο Προολυμπιακό τουρνουά, ο Νίκος Γκάλης τόνισε για ακόμα μία φορά πως αυτή η ομάδα έχει μέλλον και τους έδωσε συγχαρητήρια για την νίκη επί της Λετονίας.

Γκάλης: «Τους αξίζει ένα μπράβο»

Ο «γκάνγκστερ» του ελληνικού μπάσκετ, όπως και μετά το παιχνίδι με την Ισπανία, έτσι και σήμερα δημοσίευσε στο facebook το δικό του σχόλιο για την Εθνική ομάδα, τις μελλοντικές επιτυχίες που μπορούν να έρθουν και την νίκη επί της Λετονία που έδωσε την πρόκριση στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Αναλυτικά το τι έγραψε ο Νίκος Γκάλης:

«Μπορεί να μην καταφέραμε να πάρουμε ένα μετάλλιο, όμως θα είμαστε παρόντες στο προολυμπιακό τουρνουά. Σε ένα παιχνίδι κόντρα στους Λετονούς μπήκαμε επηρεασμένοι από τον αποκλεισμό μας από την τετράδα και δώσαμε την δυνατότητα στους αντίπαλους μας να πάρουν μια μεγάλη διάφορα και να πιστέψουν ότι θα έπαιρναν την νίκη.

Όμως τότε μίλησε ο εγωισμός του Έλληνα. Ανατρέψαμε την σε βάρος μας διαφορά και ήμασταν εμείς οι νικητές. Αξίζει ένα μπράβο σ’ αυτά τα παιδιά που είχαν τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουν το παιχνίδι. Αυτή η εθνική έχει μέλλον και έχει νέα παιδιά που μπορούν να την οδηγήσουν στην διάκριση στις επόμενες διοργανώσεις».

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.589 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.