ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παππάς: «Θα πόνταρα τα λεφτά μου για το πρωτάθλημα»

Ολοκληρώθηκε η κοινή συνέντευξη Τύπου μεταξύ της ΚΑΕ και της εταιρείας «stoiximan», όπου ανακοινώθηκε και επίσημα η επέκταση της συνεργασίας τους, με τον Νίκο Παππά να...ποντάρει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Παππάς: «Θα πόνταρα τα λεφτά μου για το πρωτάθλημα»

Κοινή συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με την εταιρεία Stoiximan.gr, όπου ανακοίνωσαν  και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας τους για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Στην εκδήλωση -όπως ήταν φυσικό- το παρών έδωσε και ένας εκ των αθλητών του «τριφυλλιού».

Πρόκειται για τον Νίκο Παππά, ο οποίος πήρε τον λόγο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου χαιρετίζοντας την επέκταση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με την εταιρία «stoiximan».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.063 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο η… ατάκα που «έκλεψε» τις εντυπώσεις από τον μπασκετμπολίστα του «τριφυλλιού», ήταν η απάντηση που έδωσε, όταν ρωτήθηκε για το εάν… πόνταρε τα λεφτά του, στοιχηματίζοντας πως ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα, με τον Παππά να λέει χαρακτηριστικά: «Eγώ θα τα πόνταρα τα λεφτά μου, διότι χτίζεται κάτι πολύ καλό».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Παππάς:

«Καλησπέρα κι από μένα

 Μεταφέρω το χαιρετισμό όλων των συμπαικτών μου τους οποίους εκπροσωπώ σε αυτή την εκδήλωση. Σίγουρα είναι πολύ ευχάριστο το ότι ανανεώθηκε αυτή η συνεργασία που είναι πολύ σημαντική, με αυτό τον τρόπο μας βοηθά στην επίτευξη των στόχων μας που είναι το μοναδικό καθήκον των παικτών.

Στόχος μας είναι να πετύχουμε τίτλους και να βοηθήσουμε στην επέκταση του brand name του Παναθηναϊκού  και φυσικά να δώσουμε χαρά στον κόσμο».

-Τι απόδοση θα έδινες να πάρει το Πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός;

« Εγώ θα τα πόνταρα τα λεφτά μου, διότι χτίζεται κάτι πολύ καλό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.